perjantai 22. maaliskuuta 2013

NRJ Extravadance


Long time no see! En oikeen oo saanut aikaseks postailtua, kun se kamera lojuu vieläkin vaan huoneen nurkassa ja ei ole tapahtunut mitään muuta kiinnostavaa kuin viime viikon NRJ Extravadance risteily. Toivottavasti ihmiset ymmärtää ettei siinä meiningin keskellä ehtinyt paljon kuvia otella, joten postaus tulee vasta nyt.
       Ikäraja NRJ:n kautta oli risteilylle joku 21v, mutta fiksuina me tajuttiin että normaali risteilylle pääsee aina. Hankittiin vain huoltaja, varattiin matka ja siinä se. Laiva oli täynnä ryyppääviä 20-40 vuotiaita ja elektro musiikkia. Tanssittiin siellä ilta yhdeksästä aamu kuuteen ja yhdeksän aikaan mentiin maihin kahville. Takaisin matkalla oli joku DJSM kisa juttu, muttei pystynyt enään tanssimaan kun jalat ei kestäneet. Kotona illalla nukahdinkin jo kahdeksalta ja nukuin mukavat yhdentoista tunnin yöunet.
       Meillä oli tosi hauskaa Hellen ja Edenin kanssa ja haluttaisiin Toukokuussa uudestaan, koska Basto on mukana menossa. Huoltajakin olisi tiedossa, jos vanhemmat vaan päästää. Tänään sitten oltiin Cessun, Maarian ja Annin kanssa viettämässä iltaa. Pelattiin ensin Crashia Cessun kanssa, kun Maaria ja Anni teki ruokaa ja sen jälkeen laulettiin singstaria oikein antaumuksella. Oli oikein kiva ja mukava ilta ja nyt voi hyvillä mielin mennä nukkumaan ilman ääntä.
    Yritän huomenna saada jotain kuvamateriaalia, kun menen johonkin auto juttuun. Pitäkääs kiva vikonloppu! :)

- JaninaNeljä ensimäistä kuvaa eivät ole omia kuvia, vaan Tältä sivulta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti