perjantai 21. maaliskuuta 2014

WHAT'S IN MY BAG

Julkasin jo What's on my iPhone -postauksen niin jatketaan nyt sitten samalla linjalla. Näitä teemapostauksia tulee nyt, kun oon tuolla matkalla enkä oikein tiedä mitä muuta postauksia oisin voinut ajastetuksi laittaa. Seuraavaks ziigataan mitä mun laukussa on yleensä normaali arkipäivinä. 

Laukkuna mulla on toi perus Longchamp "kauppakassi", joksi monet sitä kutsuu. Ite tykkään siitä, kun se on simppeli ja tarpeeksi tilava. Se on kestänyt mulla jo aika pitkään. Vähän noi kulmat on rikki, mutta ei mitään sen pahempaa.

Etenkin koulukirjat on nyt lukiolaisena ihan peruskalustoa laukussa. 

Mulla on aina penaali ja tollanen pikkupussukka missä on tarpeellisia tavaroita ettei ne katoa aina laukun pohjalle.

Pussukan sisältö: 1. Avaimet kotiin ja kaappiin 2. Kuulokkeet 3. Laturi on ihan must, koska iPhonen akku ei oo mikään maailman paras ja ilman laturia se ei kyllä kestäis koko päivää.

4. Britney hajuvesi 5. Vitamiinit.

Demi kalenteri - saan sen aina iskältä ja se on ihan huippu, kun siellä on aina kaikkia testejä ja kivoja juttuja :D kirjottelen tonne aina kaikki jutut ja jos jollain päivällä ei oo ollut mitään aikasemmin kirjotettuna niin illalla kirjotan sinne mitä oon tehny sinä päivänä.  Lompakko on kans ihan must.
 Ja viimesimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä purkkaa, aurinkolasit ja rasvaa.

Tämmösiä juttuja mä siis kannan mukana arkena laukussa.

2 kommenttia:

  1. kivoja postauksia ne on nämäkin :)<3 ja melkein kaikki samat jutut löytyy munkin laukusta ;)

    VastaaPoista