tiistai 22. huhtikuuta 2014

SUNNY


Jos joku ei vielä tajunnut niin tiedoksi vain tänään oli kaunis päivä. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja kotimatkalla ei kertakaikkiaan pystynyt olemaan takki päällä. En päässyt viettämään tätä ihanaa päivää aivan toivomallani tavalla huomisen uusintakokeen takia, mutta olihan se paljon mukavampaa lukea parvekkeella 20 asteen lämmössä kuin sisällä kykkimässä. Lisäksi sain myös huoneen siivottua ja vaihdoin vaaterekkiin vähän keväisempiä/kesäisempiä vaatteita ja heitin villapaidat kaapin perälle. Alunperin oli tarkoitus tulla vaan vinkkaamaan tosta jääkahvista, jonka ohjeen bongasin Matildan blogista (Klick!). Minä, joka en koskaan aio juoda kahvia ihastuin tähän itsetehtyyn jääkahviin. Normaali kahvi ei vieläkään uppoa, mutta laitoin tähän vaan yhden kahvijääpalan, joten se ei maistu liikaa kahvilta vaan sopivasti vaan maustaa tätä juomaa. Käykää ihmeessä kattomassa toi ohje ja kaikki muutkin ohjeet Matildn blogista. Toivotaan, että nää lämpimät säät jatkuis. ZAU!


Teen ensimmäistä kertaa postausta iPadilla, joten en tiedä miltä tämä näyttää koneella. Pahoitteluni, jos näyttää ihan typerältä.

1 kommentti:

  1. Oi, mitä herkkukastiketta sie oot laittanu tuohon omaan jääkahviis? <: Näyttää hyvältä! Ja kiva, että reseptistä oli iloa <:

    VastaaPoista