keskiviikko 14. toukokuuta 2014

LIFE

Mä tiedän, että monet ei yhtään tykkää näistä puhelinpostauksista, mutta mä itse tykkään. Muutenkin postailen mieluummin vähän tälläisiä "turhia" arkisia kuvia, kun ei muutakaan kuvamateriaalia löydy. Ihan hirveesti ollut kaikkia koulujuttuja ja ensiviikolla alkaa viimeinen koeviikko tänä vuonna. Sen jälkeen alkaakin sitten se kauan odotettu kesäloma ja on taas aikaa tehdä kivoja juttuja ja kamerakin pääsee varmasti ahkerampaan käyttöön. Ihan järkyttävää, että ensimmäinen vuosi lukiossa on jo parin viikon päästä ohi. Tuntuu, että vastahan se ensimmäinen päivä lukiossa oli. Tuntuu, että se oli vasta eilen, kun Ihan paniikissa ja peloissani menin ihan uuteen kouluun ja hujan hujauksessa ensimmäinen vuosi on vaan ohi, jos aika menee jatkossakin näin nopeesti niin kohtahan sitä ollaan jo ylioppilaita. Tässä iskee pieni ikäkriisi ja paniikki tulevaisuuden suunnitelmista. 

1. Toivottavasti nyt olis joka päivä näin kiva sää kuin tänään ja noi jatkuvat sateet olisi jo kaukana jossain. 2. Rakastuin!! Oon maistanut loka vettä aiemminkin, mutten tota mansikka jäätelö -makua ja se oli aivan tajuttoman hyvää.

1. Tän kevään aikana oon täysin hurahtanu kukkiin. Etenkin ruusut, tulppaanit ja orkideat on mun lemppareita. 2. Viime viikonloppu olin äidin ja siskojen kanssa Tukholmassa ja ostin ihana Macin huulipunan. 3. Laivalla vähän keulabaarissa istuskelua. 4. No niitä kukkia ostamassa!

1. Joskus opiskelu ei vaan innosta ja selfieiden ottaminen tunnilla on paljon kiinnostavampaa. 2.Tukholmassa oli sateinen päivä, mutta ilma oli silti lämmin. Eikä se huono sää vähentänyt mun rakkauttani Tukholmaa kohtaan tippaakaan. Miten joku voi olla tykkäämättä tosta kaupungista. Ruotsin kieli on mun mielestä tosi kiva kieli, siellä on kaunista, kivoja kauppoja, tyylikkäitä ihmisiä ja kaikella tavalla se on vaan niin paljon kansainvälisempi kuin Helsinki. Mä niin haluaisin lähtee vaihtoon Tukholmaan.

1. MELU-päivä!  2. Justin Timberlaken keikka! Ihan huikee keikka oli. Jussi oli niin sympaattinen ja ihana tyyppi ja kerrankin oli tosi yksinkertainen show.. ei mitään turhaa kikkailua, kun siellä se vaan lauleskeli ja tanssahteli. 3. Mun uus omena perheen jäsen, iPod<3 Sinänsä vois ajatella, että ihan turha olla iPod kun on iPhone, mutta mun musiikit vei kaiken muistin mun puhelimesta ja heti kun otin yhdenkin kuvan niin se alkoi huutelemaan muistin täyttymisestä. Nyt sain kaikki musiikit tuohon kapistukseen ja puhelimesta pois ja voin ottaa kuviakin puhelimella. Me so happy! 4. Ruusu limppari ja vadelmat! Kevään lemppari herkut

1. Siivoilin vähän vaatekaappia ja totesin, että mulla on aivan liikaa vaatteita suhteessa siihen kuinka monia niistä käytän. 2. Subissa pitkästä aikaa, nam oli hyvää! 3. Nolo teiniskobapeiliselfie. 4. Uusintakokeeseen lukua Huhtikuun puolella, kun oli vielä lämmintä.

1. Keikka selfie.. innostuneena odottelin Jussin saapumista haha! 2. Käytiin jokunen aika sitten Suuri Kauneus -elokuvan ennakkonäytöksessä äitin kanssa ja olihan se ihan ok leffa. Tosin aika taidehörhö leffa ja superpitkä.

1. Huippupanostus aamupala! 2. Ensi vuoden tulevat tutorit koulutuksessa. 3. Tytöt vappuna<3 4. Itse tehtyä pizzaa. Tämä oli myön "työpäivän" lounas haha! Olin siis pesemässä siskon luona ikkunoita ja koska oon aika hidas siinä niin sain kulumaan ihan koko päivän siihen.

1. Ootd! Ballerinat ekaa kertaa jalassa. 2. Ostin vihdoin maxihameen ja yhdistin sen tommoseen yksihihaiseen paitaan ja toi näytti musta tosi kivalta.

2 kommenttia:

  1. Tänä vuonna? Helpolla meinaat syksyllä sit päästä :))) Ikäkriisi??? Nyt rakas siskoseni…ei mitään kriisejä..vielä :))) Miten ois, haluutko lisää hommia ja työpäivän lounaita? :DDDD

    VastaaPoista