torstai 25. toukokuuta 2017

LAST WEEKS

lastweeks-2
1. Di Trevin lounaalla halloumkanaa ja bataattiranskalaisia tai tuttavallisemmin batskuranuja. Olen kuullut paljon kehuja kyseisestä ravintolasta ja tämä lounas annos oli ainakin kaikkien kehujen arvoinen.

2. & 3. Pöytä jatkuvasti täynnä opiskelu juttuja ja seinät täynnä muistiinpanoja. Tuossa nuo seinämuistiinpanot on vielä ihan alussa.. niitä oli paljon enemmän loppuvaiheessa.

4. Tuli sitä jossain välissä käytyä pikaisesti Ikeassakin syömässä lihapullat ja hakemassa pari tarpeellista juttua.

last weeks
Munkkitalkoista, perinteisestä piknikistä ja kavereista oli tämä vappu tehty. Meikäläisen ensimmäinen vappu lakki päässä, ja oi että, miten kivalta tuntui kulkea lakki päässä.

lasweeks
1. Vappujuhlijat

2. Taas vähän opiskelua

3. Vappupallo<3 Mulla oli aivan hirveä vappupallo -kriisi, kun Turusta ei meinannut millään löytyä vappupalloa. Onneksi Helsingistä löytyi heti sopiva ja sain sen onneksi kuljetettua Onnibussissa Turkuun. Täällä tuo Pikku Myy on edelleen mun kaverina, mutta siitä pitää varmaan luopua viikonloppuna.

4. Bussimatkailu Turku-Helsinki -välillä on tullut todella tutuksi.

lastweeks-3
1. Batskuranuja taas kerran!

2. Pieni lukutauko lukemisen ja luennon välissä.

3. Vapaa ilta viinilasillisella.

4. ...sitten taas takaisin kirjojen pariin.

lastweeks
Äitienpäivänä menin käymään kotona. Pidettiin perheen kesken äitienpäiväbrunssi, josta suoraan lähdinkin takaisin Turkuun ja junasta suoraan valmennuskurssille. Pitäisi vähän useamminkin järjestää näitä brunsseja. Ihania luksushetkiä arjen keskellä.

lastweeks-4
Viime viikonloppuna sain siskot kylään tänne Turkuun ja käytiin ihastelemassa kirsikankukkapuita ja syötiin tietty kesän ekat jätskikiska -jäätelöt sekä katsastettiin jokilaivat.

lastweeks-6
2. Launtain jääkiekkopeliä katseltiin Samppalinnan terassilla ja tälle paikalle iso suositus multa. Todella viihtyisä.
3. Blankossa syömässä. Tää oli mun eka kerta kyseisessä ravintolla ja TÄMÄKIN oli kehujensa arvoinen.

lastweeks-5
1. Tästä kuvasta ei nyt millään tavalla näy tuota kahvilaa, mutta se on anniskelukahvila Tiirikkalasta. Ihan super söpö kahvila ihan joen varrella. Tälle annan myös ison suosituksen.

3. & 4. Harrastettiin myös vähän itsemme sivistämistä ja käytiin Turun linnassa. Tuolla on tullut kyllä käytyä joskus pienenä, mutta eipä siitä mitään muistanut. Oli siis aikakin käydä uudestaan.

lastweeks-7
4. Kolmas ravintolasuositus Turusta on Pub Niska. Tämä oli mulle jo ennestäänkin tuttu ravintola, mutta todella hyvää peltileipää eli pizzaa Ahvenanmaalaiseen tapaan.

lastweeks-8
1. Niin pahat rakot tuli kantapäihin, että oli pakko käydä äkkiä hakemassa jotkut kengät, mitkä eivät hierrä.

2. Toinen kahvilasuositus Turusta: Cafe Manuela. Vähän keskustasta syrjempänä oleva kahvila joen varrella, muttei todellakaan kaukana. Me käytiin tässä hakemassa aamukahvit ja -limpparit matkalla Turun Linnalle. Todella viihtyisä ja suloinen kahvila.


Täältä on suurinpiirtein näyttänyt mun elämä kaiken sen opiskelun lisäksi. Nyt, kun on kaikki puhelinkuvat parilta kuukaudelta jaettu niin voin hyvillä mielin lähteä postailemaan uutta materiaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti