torstai 18. huhtikuuta 2013

I'm back, bitches!


OKEI, myönnän että oon superlaiska ollu tän blogin suhteen, MUTTA mulla on oikeesti hyvä syy siihen. Muutin äidin kanssa Jätkäsaareen pari kuukautta sitten ja vasta toissapäivänä saatiin aikaseks asentaa netti tänne, ollaa niin perus naisia että ei me mitää elektroniikkaan liittyviä asioita saada aikaseks. Pitäs varmaan hankkia joku mies tänne asumaan ja auttamaan tollasissa mahottomissa asioissa. Mutta nyt voisin panostaa tähänki ja alkaa ottamaan kuvia kaikesta. Nyt pari kuvaa mun uudesta huoneesta (joka on vielä aika lailla kesken...)

Mä jotenki tykkään tosta lampusta tosi paljon !! Muut ei pahemmin rakasta koska pää aina osuu noihin härpäkkeisiin...
Miks noi kuvat jotka otan kotona on aina noin keltasia?? Ja ei, en osaa muokata niitä :D

 Minä ja Sami täytettiin tiistaina puoli vuotta! Ei me sitä sen kummemmin juhlittu, koska mun mummolla oli samana päivänä synttärit niin menin haminaan mummoa kattomaan. Nyt viikonloppuna mennään Samin kanssa johonkin syömään ja illalla varmaan juomaan hah :D Tilasin meille red party cuppeja Ebaystä vähän aikaa sitten. MIKSEI KUKAAN KERTONU MULLE ETTÄ NIITÄ SAA SUOMESTAKIN??? No, tilattu on ja ens kerralla Suomesta sitten.Haluisko joku ihana suositella jotain paikkaa missä saisi laadukkaat rakennekynnet ja ei mielellään mitään omaisuuksia maksais? Oon tyytynyt tollasiin kamaliin liimatekokynsiin... 


Vielä yks juttu!!! Vihdoin, monen vuoden odotuksen jälkeen, äidiltä kinumisen tuloksena, kauhusta kankeana ja piikkejä pelkäävänä tyttönä menin ja otin napakorun! Eikä edes sattunu yhtään! Jos ootte sellasta ajatellu ni suosittelen lämpimästi :)

Boxerit <3

-A

2 kommenttia: