torstai 11. huhtikuuta 2013

Miltä tuntuisi olla Katto Kassinen?

Mulla ei ole mitään mitä mä maailmalle haluaisin jakaa. Ei ole vaikutusvaltaa, en inspiroi ketään asuilla, enhän itsekään tiedä mikä on oma tyylini, Se on vielä hakusessa. Elämäni ei ole jännittävää, ei ole mitään kerrottavaa ja ajatukseni on tätä luokkaa; koulu, koti, kaverit tai syvällisimllä hetkillä; miltä tuntuisi olla katto kassinen? Mitä tapahtuisi jos musiikki katoaisi? Näyttääkö värit kaikkien silmissä samalta? Miltä juustohampurilainen maistuu toisten suussa? Kuka keksi jalkapallon? Mitä järkeä potkia palloa huvikseen?
      Ajattelin ehkä poista tämän blogin kun tämä tuntuu aika turhalta ja Anna ei tänne kirjoita ollenkaan. Katsotaan nyt jos löydän jonkun luovuuden siemenen sisältäni ja innostun tämän jatkamisessa.

- Janina

3 kommenttia:

 1. Hei älä missään nimessä tätä poista1 itelläkin on motivaatio bloggaamisen suhteen ihan nolllissa, mutta kyllä se siitä aina nousee ja mullakaan ei tunnu oikeen mitään osa-aluetta löytyvän blogille! :D ootte kumpikin tosi kauniita ja tehkää vaan ihan vaikka päiväkirjamaisia postauksia! :)

  http://mmilya.blogspot.fi/ <- Muakin saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! :)

  VastaaPoista
 2. älä poista blogia! tää vaikuttaa meinaan oikeesti tosi kivalta blogilta!:)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. ihana kun tulee tollasia tsemppauksia, kiitti tosi paljon :)

  VastaaPoista