sunnuntai 29. joulukuuta 2013

PUOLISATAA VUOTTAJoulunpyhät meni rennosti syöden, eri sukulaisten luona kyläillen ja pelejä pelaillen. Aattona käytiin tietysti myös saunassa ja availtiin paketteja. Ei niistä sitten sen enempää, kun kuviakaan ei kauheasti ole. Lahjoja aion kyllä esitellä joku päivä.

Jokatapauksessa nyt sain vihdoin kuvia äidin 50 vuotis juhlista, joten muistellaan vähän niitä.

   


Juhlat pidettiin siis Raumalla.Päällä mulla oli mummun tekemä mekko (tykkään<3). Tosta ekasta kuvasta voi muuten huomata, että pari viikkoa sitten oli oikeesti lunta, vaikka joulunpyhät on ollut pelkkää vesisadetta. Meillä oli koko perheellä äidille tällänen musiikillinen synttärilahja, joka oli yllätys. Suvi Teräsniska saapui siis laulamaan muutaman biisin. Nätisti kyllä lauloi ja sai monet jopa kyyneliin.


Siinä juhlien tarjoiluja. Ylemmässä taitaa olla alkupaloja ja pääruokaa,alemmassa sitte kahvittelut. 


Myöhemmin Tommi Soidinmäki saapui tanssittamaan vähän tälläistä vanhempaa väkeä ja jossain välissä veti myös jotain hiukan menevämpää. Näissä meidän suvun juhlissa aina tanssitaan tosi paljon.


Illemmalla, kun Tommi lähti niin Tommin bändi (Energia bändi) jäi musisoimaan ja tällä kertaa vähän menevämpää. Ainakin ylimmän kuvan perusteella näytti olevan hauskaa. 


Yöllä varmaan puolen aika monet olikin jo sitte lähtenyt, ,mutta viimesimmät vielä lauleskeli karaokea. Anniinan kanssa me laulettii (räpättiin!) levikset repee. Mua alko pikku hiljaa väsyttää ja nukuinkin siellä talolla hetken aikaa ennen kuin päästiin lähtemään. Sillon yöllä oli oikeesti -10 astetta. Me mentiin mäkkärin kautta Mummulaan ja päästiin nukkumaan puol neljän aikaan aamuyöllä.

Mä tykkään ihan hirveesti tämmösistä sukujuhlista. Meillä on tämmöistä kun juhlitaan suvun kanssa, Millasta teiän sukujuhlissa on? 
Kuvat; H. Yli-Ketola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti