perjantai 6. joulukuuta 2013

WE'RE BACKViimeisin postaus on julkaistu 218 päivää sitten. Kaikkien näiden päivien jälkeen uuden postauksen kirjoittaminen on vaikeampaa kuin voisi kuvitellakkaan. Helpoin tapa päästä takas postailun makuun on alottaa helpolla ja yksinkertaisella postauksella, eli tässä ois puhelinkuvia viime viikoilta;

 1; Tehtiin äidin kanssa piparkakkutalo. Ei ehkä mikään kympin suoritus, mutta oman näköinen ja tuo ihanan piparin tuoksun kotiin. 2; Ihana Helle<3 kaupungille menossa katselemaan joulukadun avajaisia. 3; Selfie. 4; Mangopiltti luomassa motivaatiota historian kertaukseen.


 1; Olihan meiänkin pakko käydä Starbucksissa yhtenä aamuna. 2; Kynttilöitä on tullut sytyteltyä usein viime aikoina. 3; OOTD. selfie. 4; Rupesin kutomaan kaulaliinaa, mut pakko myöntää, että sen tekeminen on vähän jäänyt.


1; Mummu teki mulle mekon ja tykkään kyllä ihan hirveesti<3 2; Kaakaolla Raumalla. 3; Anniina ihana toi Espanjasta tuon Justin Bieberin The Key hajuveden tuliaisiksi. 4; Vohveleita, hilloa ja kermavaahtoa. nami!

 1; Tein Anniinalle nimipäivä kakun ja mustikkamuffinseja. Kokeilin ekaa kertaa tommosta sokerimassaa kakun päälle, eikä ollut ihan helppoa. 2; Minä ja Anniina Dannyn konsertissa. 3; Maailman jokia, järviä ja meriä merkitsemässä karttaan. 4; Opiskelua kahvilassa Annin kanssa. On se vaan niin paljon mukavampaa opiskella jossain muualla kuin kotona.


 1; Robertsin Chai Latte on todella hyvää. Jos et oo maistanut niin kipinkapin maistamaan. 2; Julian kanssa koulussa. 3; Selfie. 4; Sain ihan ensimmäiset omat UGGit. Oon ihan rakastunut näihin<3 Niin lämpöset ja pehmeät ja älyttömän söpöt.

1; Innoissaan lumisateesta. 2; Laitoin MyCosmoon joululahjatoiveen ja se päätyi näköjään Cosmoplitaniin... 3; ... Sen ansiosta sain myös lahjakortin seppälään! 4; Jouluiset, söpöt polvisukat!

Ja vielä HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

- Janina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti