torstai 9. tammikuuta 2014

ELÄMÄNI AAKKOSET!

Jostain syystä uni ei viime yönäkään maittanut, eikä semmosesta turhasta kierimisestä ja hyörimisestä oo mitään hyötyä niin päätin vaan tehdä jotain muuta. Olin aikasemmin jo miettinyt, että voisin tehdä elämäni aakkoset -postauksen ja mä sitten aloin miettimään niitä aakkosia iPadin muistioon samalla, kun kuuntelin Ed Sheerania. Mistäköhän se johtuu, että vaikka kuinka väsyttäisi koko päivän niin nukkumaanmenoaikana se väsymys on juossut johonkin puun taa piiloon. Kaikki on jotenkin tunteellisempaa öisin. Silloin tulee aina kaikki ajatukset mieleen, suurimmat inspiraatiot ja pahimmat angsti kohtaukset ja kyllä kaikki varmaan tietää, että öisin on kaikista syvällisimmät keskustelut muiden kanssa, joten olihan näidenkin keksiminen paljon helpompaa yöaikaan.

A  Aurinko on aika suuri osa varmaan kaikkien elämään, kun eihän me ilman sitä edes oltaisi täällä. Muutenkin mä viihdyn kyllä enemmän semmosessa aurinkoisessa säässä kuin synkässä pilvisyydessä.

Aloittaminen.. suurin haaste elämässä. Mikään ei olis niin vaikeeta, jos aloittaminen sujuisi paremmin. Mulla on tapana aina vaan viivyttää kaikkea ja en millään malta aloittaa.

B Blogit on mun suurin ajanviete nykyään. Mulla on Bloggerin lukulistalla 106 blogia ja mä joka ilta luen uudet postaukset. Välillä, kun jää kiireiden takia lukematta niin voi herranjumala sitä lukeamttomien postauksen määrää. Siinä vaiheessa kyllä luen vaan ne mitkä eniten kiinnostaa ja silmäilen muut.

C Chai latte on jotain niin hyvää. Viime syksynä löysin tän ihanan makuelämyksen ja joulun jälkeen oon muutaman kerran tehnyt sitä kotonakin, kun sain sen maidonvaahdottimen. Robertsissa on mun mielestä parasta chai lattea, joten sinne vaan kaikki.

D Disney klassikot, varsinkin Leijona kuningas. Pitääkö tähän muka sanoa jotain.. ne vaan on parhaita.

E Elokuvat. Mä rakastan katella leffoja ja mä oon sellanen ihminen, joka kattoo saman leffan monia kertoja. 

Mun on pakko sanoa tähän myös Ed Sheeran, koska mä oon jo pidemmän aikaa halunnut Edin keikalle ja tänään me ostettiin lokakuulle Edin UK Tourille liput Lontooseen. Eli Lontoo, lokakuussa nähdään!


F Facebook on ainoa mitä mä keksin tähän ja onhan se nyt aika iso osa mun elämää, tai siis aina välillä joku puhuu siellä ja sieltä voin hyvin stalkata muita ihmisiä. (en varmasti oo ainoa, joka käy aina kyylämässä facebookista ihmisiä)

G Google.. millastakohan meidän kaikkien elämä olisi ilman Googlea

H Haaveilu on ihan pienestä asti ollut mulle tärkein "harrastus", tai eihän se sinänsä ole harrastus, mutta aina mä olen haaveillut paljon. Mun pään sisällä on joku ihan toinen maailma.

I IPhone on kasvanut kiinni käteen. Kärsin vakavasta puhelin riippuvuudesta ja kuulen siitä aika usein, mut minkäs sille voi kun ei ilmankaan osaa olla.

J Joulu, se paras aika vuodesta. Eihän siitä voi kukaan olla tykkäämättä.

Justin Bieber.. mä mietin pitkään, että jättäisinkö tän laittamatta, mut pakko tän on tässä olla mukana. 
K  Kirjat.. Lukeminen on ihanaa. Se unohtuu aina välillä, mut kyllä jossain vaiheessa aina muistan taas kuinka kivaa se on ja innostun uudestaan. Nälkäpeli kirjat on varmaan mun tänhetkiset suosikkini ja Carrien nuoruusvuodet sekä Ensimmäinen kesä New Yorkissa on kans kivoja.

"Oma koti kullan kallis." Tottahan tuo on.

L Leipominen.. hauskaa ja rentouttavaa. Olin ihana innoissani niistä leipomis kirjoista, joita sain joululahjaks ja iskä tilas mulle netistä yks päivä sellasen macarons- setin, jonka saapumista ootan innolla.

M Matkailu on ehdottomasti yks parhaimmista asioista, joitan tiiän. Koen olevani ihan super onnekas, kun oon saanut matkustella pienestä asti. Nyt ootan ihan innolla Karibian matkaa ja kesällä ois suuntana Turkki ja Itävalta ja lokakuussa vielä sinne Lontooseen kattomaan Ediä. En oo ikinä matkustellut näin paljon yhden vuoden aikana.. tää vuosi on selkeesti hyvä vuosi!

Musiikki on myös tärkeetä mulle. Kukapa nyt ei tykkäisi musiikista? sitä on niin monenlaista ja moneen eri mielentilaan sopivaa. Laulaminen on myös hauskaa ja ihanaa ja tykkään sillon tällöin pimputella pianoa.

N Nauru.. rakastan nauramista ja rakastan kuulla naurua. Nauru tuo niin paljon iloa maailmaan.

O Oma sänky on aina paras paikka nukkua. Joskus vähän pienempänä mä tykkäsin mennä kavereille yökylään niin usein kuin mahdollista, mut kyllä nykyään oma sänky vie voiton ja mieluummin vietän illan muualla ja meen sitten yöksi kumminkin kotiin.
P Perhe. Pitääkö tähän sanoa muka jotain? eiköhän tää oo melkein kaikilla elämän aakkosissa mukana

Q Quote… tää on ainoo asia minkä keksin tähän ja onhan niitä inspiroivia Quoteja ihan kiva lueskella esim. Weheartitista

R Ruisleipä! Tätä kuluu valehtelematta monta leipää päivässä ja mä en ikinä pystyis esim. karppamaan, koska ei sais syödä leipää. Mä syön leipää joka aamu, joka ilta ja joka välipalalla.

S Salkkarit.. huonoin ohjelma ikinä ja sen takia paras ohjelma ikinä. Monta vuotta sitäkin tullut katottua eikä vieläkään kyllästytä.

T Tanssi. Rakastan!

TV-sarjat.. Pretty little liars, Gossip Girl, Glee, Sinkkuelämää, How I met your mother, Awkward, Skins, Modern family, Lähiöunelmia, Beverly Hills, Doctor Who, Vampyyri päiväkirjat ja tää lista vois oikeesti jatkua loputtomiin. Koukutun aina yhteen sarjaan ja katon sitä samaa niin kauan kun jaksoja riittää.

U Unien näkeminen on hauskaa. Monet sanoo, että ei muista mitä on nähny, mut mä muistan kyllä suurimman osan unistani ja tosi usein käy niin, et yritän väkisin nukahtaa ku haluan jatkaa jotain ihanaa unta :DV Vesi on paras janojuoma ja oikeesti hyvää.

Vaaleanpunainen vallitsee mun maailmaa. Mulla on vaaleanpunainen seinä, mariskooli, tyyny yms. ja mä RAKASTAN vaaleanpunaista.

W Whatsappin ansiosta iskän ei tarvii maksaa kalliita puhelinlaskuja överitekstailujen vuoksi. Mitä mä tekisinkään ilman Whatsappia

X X factor USA… ainoo juttu minkä keksin tähän ja onhan se aika hyvä ohjelma. Simon on ihan paras.

Y Ystävät.. Kiitos, että ootte mun tukena <3

Z zzzZ… nukkuminen tietenkin. Käytänhän mä siihen ainakin puolet elämästäni, joten on se aika suuri osa mun elämää.Noihin viimesimpiin en keksinyt yhtään mitään järkevää, joten tässä tää nyt sitten oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti