perjantai 24. tammikuuta 2014

MITÄ KUULUU?

Mietitään nyt tosissaan ihan antaumuksella, että mitä kuuluu. Alotetaan vaikka siitä, että postausinto olisi oikeasti nyt korkealla, mutta on muutamia tekijöitä, jotka estää sen. Suurin syy varmaan on muistikortin rikkoutuminen.. joten kuvia ei ole otettavissa. Juuri kun olisi se kiva aurinkokin täällä ja saisi otettua kuvia, niin ei, ei sitten millään. Uutta odotellessa. Toinen todella huono syy on kiire. Ihan tosissaan en tykkää valitella siitä kuinka kiire on ja millään ei ehdi, mutta totta se on. Monta esseetä kirjoitettavana, puheen suunnittelua, Maantiedon isoja tehtäviä ja lisäksi ensiviikolla alkaa se ihana, kamala koeviikko.

Jos nyt kuitenkin keskityttäisiin vähän kivempiin asioihin, kuten siihen, että täällä tosiaan on vihdoin ja viimein lunta. Joo tiedän, vähän myöhässä kirjoittelen siitä, mutten ole aiemminkaan ehtinyt. Samalla se ihana keltainen pallo tuli piristämään meidän mieltä ja piristämään ihmisiä. Mua itseäni ei ainakaan haittaa pieni piristävä pakkanen, kun samalla saa lunta ja aurinkoa.

Mitäköhän muuta lähiaikoina on tapahtunut.. pisin aika mihin asti muistan on viime viikon keskiviikko. Käytiin Anniinan kanssa tsekkaamassa paljon kehuttu Factory ja voin itsekin liittyä kehukerhoon. Tosi hyvää salaattia, eikä hinta ollut edes paha. Siellä toimittiin sellasella systeemillä, että sai valita kolmelta eri riviltä kaksi juttua salaattiin. Itse otin kanaa, mozzarellaa, tomaattia, vesimelonia, pähkinöitä ja valkosipulikastiketta. Aika sekasikiöltä tuo kuullostaa ja vesimeloni yhdistettynä valkosipulikastikkeeseen kuullosti ainakin omaan korvaan oudolta, mutta ai että miten hyvää se olikaan. Ehdottomasti aion mennä käymään uudestaan. Sen jälkeen mentiin sitten vähän Groovailemaan motivus Grooveen (kuullostaa vähän mainoslauseelta hehe).

Lauantaina oli poikkeuksellisesti koulupäivä. Illemmalla Annin kanssa päätettiin kokeilla tehdä macaronseja. Lähdettiin käymään Alepassa ostamassa mantelijauhetta niitä varten ja ihan tosissaan oltiin melkein kaksi tuntia matkassa. Käytiin ainakin viidessä kaupassa ennen kuin löydettiin mantelijauhetta. Joka ikisessä kaupassa se oli loppu. Miten on mahdollista, että juuri sinä päivänä mantelijauhe oli loppu melkein joka kaupasta(?)… Tarvitseeko kukaan edes mantelijauhetta normaalisti. Saatiin kumminkin ainekset ja yhdentoista aikaan saatiin macaronsit valmiiksi, mutta ei ne kovinkaan esteettisiä ollut. Ainakin yritettiin.

Lauantai iltana/yönä pahaolo valtasi mieleni ja kehoni. Päässä tuntui kuin sata pientä eliötä olisi hakannut pampulla ja heti kun nousi ylös tuntui kuin samat pienet eliöt yrittää köysillä vetää sinua kohti lattiaa. Seuraava yö olikin yhtä painajaista. Näin painajaista leipomisesta.. ei olisi kannattanut leipoa juuri ennen nukkumaanmenoa. Muutama päivä sitten sairasteltiin ja alkuviikosta en mennyt kouluun.

Nyt on päivät ja yöt vietetty koulujuttuja tehden. Tää postaus kuullostaa ihan valitukselta kaikesta mitä on tapahtunut, mutta sanottakoot nyt, että yleisesti ottaen on tosi hyvä fiilis huolimatta pikku asioista. Se auttaa kummasti kun ei stressaa liikaa ja pyrkii ajattelemaan positiivisesti. Tänään vihdoin sain hetken rauhoittua, Anniinan kanssa päätettiin vähän mässäillä ja katsoa Midnight in Paris leffa. Tykkäsin siitä tosi paljon ja suosittelen kaikille. Yritän nyt saada jostain uuden muistikortin ja päästä postailemaan kunnolla.

Nauttikaa olosta ja kertokaa toki kaikki, että mitä teille oikein kuuluu. Mitä teidän elämässä on meneillään ja millanen fiilis teillä on yleisesti ottaen :)


ps. taitaa olla muuten ihan ensimmäinen postaus ilman yhtäkään kuvaa, outoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti