perjantai 23. syyskuuta 2016

SUMMER 2016

Eiköhän kesä ole nyt ihan lopullisesti ohi. Aamusin on jo ihan jäätävän kylmä ja kouluun mennessä ihan pilkkopimeätä. Hyvä aika siis muistella vähän viime kesää puhelimen kuvien avulla. Tämmösiä juttuja ja paljon paljon muuta kivaa kuului mun kesään. Nyt oon valmis syksyyn ja kaikkeen uuteen, mitä tämä syksy tuo tullessaan.

a
Juhannuksen ja synttäreiden viettoa RMJ:ssä ensin talkoolaisena alueen rakennuksessa ja sitten festarihulinassa. Oli super hauskat juhannusfestarit! / Alkukesästä käyttin muutamia kertoja ennen siskon töitä (puoli seitsemältä aamulla) Stadikalla aamu-uinnilla. Välillä jäin sinne yksin hetkeksi syömään aamupalaa ja ottamaan aurinkoa - eli siis nukkumaan. / Auringonnousun aikaisia maisemia <3 / Löylyn terassi

aaaaaa
Tyttöjen kanssa jäätelöä, ihana Helsinki, tenniksen harjoittelua ja cafe picnicin uuniperunat! / Uimaretki kirkkonummelle / Käytiin myös katsastamassa Museum of broken relationships. Vähän ylihehkutettu mun mielestä, mutta kyllä mä tykkäsin. / Yksi kipeä viikonloppu oli kesällä ja se vietettiin inkiväärishotteja juoden ja Taru sormusten herrasta -maratonia katsoen.

aa
Ruisrock 2016 oli huippu! Telttamajoitus ei niin huippu, mutta hauska kokemus. / Blockfestissä vietettiin tällä kertaa vain yksi päivä ja vähän tuntui siltä, että festarit jäi ihan kesken. Pakko päästä ensi vuonna taas koko viikonlopuksi. / Iltasouteluita, auringonlaskuja ja cafe cardemumman kesäisiä salaatteja.

aaa
Terassikelejä, grilliruokaa, uimista ja suomimatkailua. / Pääsin ainakin kolmeen ihan uuteen kaupunkiin vierailemaan; Uuteenkaupunkiin, Kuopioon ja Iisalmeen. Iisalmen pelloilla päästiin kokemaan Runnirock!

aaaa
Sadetakkeja sadesäällä, stadikan aamupalapuuro, iltauinnit, autoselfiet, lyhyt kesätukka, Niskan pizza, pöydän rakentelua, marjojen poimimista ja aamuöistä kalastelua.

aaaaa
Lisää soutelua, Seinäjoen asuntomessut ja supersöpö pihakeittiö, Porvoon Cafe Postres, Helsingin jäätelötehtaan jättimäiset jäätelöpallot! <3

1 kommentti:

  1. Ihania kesäkuvia! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista