sunnuntai 9. lokakuuta 2016

WEEK 40

Ajattelin, että voisin sunnuntaisin aina tiivistää kuluneen viikon juttuja puhelimen kuvien saattelemana. Tästä lähtee ensimmäinen viikkokatsaus.

week40
Tiistaina oli virallinen korvapuustipäivä ja sen kunniaksi tottakai väsättiin korvapuusteja. // Meidän uudessa kämpässä on niin kylmä ainakin aamuisin ja iltaisin, että pakko hengailla toi pehmonen aamutakki/huppari päällä. // Aamupala! <3 // Pieni conversejen valkaisuoperaatio. Ei niistä ihan uuden veroiset tullut, mutta tosi huomattava ero siihen mitä ne oli. Harmi etten muistanut ottaa "ennen"-kuvaa.

week401
Kokeiltiin tehdä itse pastaa. Muuten meni ihan hyvin, mutta ei kaulittu taikinaa tarpeeksi ohueksi ja niistä tuli aika mammutteja ja sisältä ei kypsynyt kunnolla keitettäessä. // Kyllä ne pastat silti maistui, kun sai kanakastiketta sen kera. Pastaa, viiniä & Vain elämää. // Kotiäiti -lookki. Aloin tekemään itselle syötävää niin yhtäkkiä ystäväiseni olikin jo auttamassa ja loppujen lopuksi teki koko ruoan.

Week402
Celfie! // Sunnuntain pikainen ruoka. // Lauantai-illalla mun kulkuväylälle oli kaatunut puu. Nyt täytyy kiivetä yli tai kyyristellä ali aina, kun menee bussipysäkille. // Kävin vajaa tunnin iltakävelylle rämpimässä metsässä ja nauttimassa luonnosta ja rauhasta. Nyt on tuon kävelyn jälkeen hyvä loikoilla viltin alla sohvan nurkassa kirjoittaen postausta ja sivusilmällä katsella "tähdet tähdet" -ohjelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti