sunnuntai 16. lokakuuta 2016

WEEK 41

week41
Iltaretki Nuuksioon. Mentiin sen verran myöhään ettei ehditty kunnolla kävellä mitään pidempää reittiä, mutta saatinpahan nautiskella nuotiosta ja näteistä maisemista. Ex partiolaisina saatin jopa nuotio itse sytytettyä jotenkuten. Tosin edellisen kävijän hiillos taisi vielä olla siinä ja joku mukava vanhempi herra tuli vähän elävöittämään meidän nuotiota, mutta kuitenkin saatiin se alkuun joten oon ylpeä meistä. Joku viikonloppu pakko mennä ihan kunnolla tonne rentoutumaan ja kävellä joku pidempi reitti.

week411
Sen verran kiireistä ollut koko viikko, että syöminenkin on ollut vaan junassa nopeasti eväiden napostelua. // Viimesiä kursseja viedään! // Omillaan ruokaostoksilla. Oikeesti otin tuolta korista limun ja sipsit pois, jotta ostokset näyttäisi aikuisemmilta ja terveellisemmiltä :'D // Kahvi mukaan, kiitos!

week412
Tuolla tullu vietettyä lähes kaikki illat/yöt. Noi työt on sekottanut mun unirytmin ihan täysin, mutta saapahan ilta- ja yölisän. // Dippivihanneksia ja patonkia, nam! // Tässä esimerkki miltä mun kahvini näyttää, jos tuota nyt kahviksi voi edes kutsua. // Töihin menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti