lauantai 24. joulukuuta 2016

MERRY XMAS

Tällä hetkellä 20 minuuttia jouluaattoon. Bussi lähti juuri Kampista kohti Turkua, josta iskä hakee mut Raumalle joulun viettoon. Tein tuossa jokunen aika sitten sen before christmas bucket listin. Ajattelin tässä bussimatkan ajanvietteenä käydä läpi, että mitäs nistä tuli tehtyä ja mitä ei.

joulu3

♥︎ Hankkia joulukuusi kotiin, koristella se kivasti ja fiilistellä sitä.
- (muovi)Kuusi hankittiin suht ajoissa. Pari viikkoa se oli ilman mitään koristeita, koska en tiennyt missä meidän koristeet on. Niiden löytyessä niitä ei ollutkaan ihan niin paljon, mutta tuli siitä kuitenkin kiva. Tämä toteutui

♥︎ Muutenkin koristella kotia jouluvaloilla ja muilla joulujutuilla.
- Muutamia pikkukoristeita laitoin ja yhdet valot. Ei mitään överiä, mutta kuitenkin tuli koristeltua.

♥︎ Juoda paljon talvisia/jouluisia juomia kuten glögiä, kaakaota ja chai lattea sekä kahvilassa että kotona. Näiden lisäksi haluaisin kokeilla tehdä itse jotain jouludrinkkejä.
- Glögiä join PALJON! chai lattea muutaman kerran kahvilassa ja kotona tein kardemummakahvia.

♥︎ Rakentaa piparitalo ja muutenkin leipoa pipareita. Ja tietysti niiden pipareiden koristelua. Parasta olisi, jos tänä vuonna saisi vielä piparitaikinankin tehtyä ihan itse.
- Pipareita leivoin parikertaa ja talon tein tällä viikolla (valmiina kaupasta ostettu) mutten ehtinyt sitä vielä koristelemaan. Piparitaikinan itse tekeminen jäi väliin.

♥︎ Leipoa kaikki kivoja jouluisia leipomuksia (muutakin kuin pipareita).
- Ylioppilasjuhliin tehtiin glögijuustokakkua. Siihen se taisikin jäädä.

♥︎ Kirjoittaa kirje joulupukille. Yhden kaverin kanssa ajateltiin, että voitaisiin olla taas vähän lapsia ja kirjoittaa joulupukille. Kertokaas, jos tiedätte mihin me voitaisiin nämä kirjeet postittaa, että ne tavoittaa joulupukin!
- Tämä tehtiin!!! Jäi tosin vähän epäselväksi, että päätyykö se kirje nyt Rovaniemelle pukille vai roskikseen. Sain ristiriitaista informaatiota asiasta.

joulu5

♥︎ Ottaa selfie tai yhteiskuva pukin kanssa.
- En saanut :( En edes nähnyt pukkia missään.

♥︎ Osallistua jollain tavalla jouluapuun tai johonkin joulu-hyväntekeväisyyteen. Muutaman vuoden olen jo tuollaista ajatellut, mutta ajatuksen tasolle se on aina jäänyt.
- Olin vähän myöhässä tämän suhteen.. kaikki perheet mitä katsoin olivat jo saaneet tarvittavan avun.

♥︎ Mennä luistelemaan ja jos sää mahdollistaa niin myös pulkkamäkeen ja väsätä lumiukko.
- Luistelu jäi eikä sää oikein sallinut muita.

♥︎ Ylikuluttaa kaikki joululaulut.
- Kyllä niitä on lähes kokoajan tullut kuunneltua, mutten itse kyllä ole kyllästynyt vielä.

♥︎ Johonkin joulukonserttiin tai yhteislaulu tapahtumaan olisi kiva mennä. Kirkoissa ainakin taitaa olla jotain joululaulajaisia. Tätä täytyy vähän selvitellä.
- Ei muka ollut aikaa.

♥︎ Edes yhdet pikkujoulut. Tällä hetkellä ei ole tiedossa yksiäkään, mutta järjestän sitten vaikka itse, jos jostain ei pikkujoulu-kutsua ilmaannu.
- Noup, mutta onneksi sovittiin myöhäiset pikkujoulut ensiviikolle :D

joulu1

♥︎ Katsoa kaikki joululeffat netflixin oma listasta. Sinne olen laittanut lähes kaikki joulu aiheiset elokuvat, mitä netflixistä löysin.
- Katoin yli kymmenen joululeffaa!! Aika hyvä saavutus mun mielestä.

♥︎ Tehdä jotain pieniä yllätyksiä ihmisille.
- Yksi tuli tehtyä.. se jääköön salaisuudeksi.

♥︎ Joululahjojen osto ajoissa, eikä viimeisenä päivänä ja niiden paketointi jollain kivalla tavalla. Muutamia ideoita löytyy jo, mutta ehtiihän tässä mieli vielä muuttua.
- Noo viimeiset lahjat tuli ostettua vasta tällä viikolla, mutta suurin osa ajoissa enkä missään vaiheessa stressanut lahjoista, joten hyvin meni. Paketoinnista oon todella ylpeä!

♥︎ Väsätä sellainen cozy peitto-viltti-tyyny -nurkkaus, missä voi hengailla - lukea vaikka kirjaa.
- Ei tullut väsättyä.

♥︎ Lukea edes yksi talvi/joulu teemainen kirja
- Eipä tullut tätäkään tehtyä, mutta puolustukseksi tiedän saavani joululahjaksi yhden kirjan, joten vähän myöhässä aion tämän toteuttaa.

♥︎ Johonkin luontoon väsätä nuotio ja paistaa vaahtokarkkeja. Kaakaota tietenkin termospullossa mukaan. Toivottavasti tulisi nyt taas lunta, koska tää olis paras lumisessa maisemassa.
- Tekemättä jäi tämäkin...


Tämä ei nyt tainnut mennä ihan nappiin, mutta ei se mitään. Joulumieltä löytyy kuitenkin vaikka millä mitalla. Hyvää Joulua kaikille muillekin, nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti