sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

PARIISI PUHELINKUVINA

paris-4 paris-3 paris-7 paris paris-6 paris-2 paris-5
Meikäläinen sai ihan viime tipassa, nopealla varoitusajalla töitä koko loppukesäksi. Vähän oli jo epätoivoinen fiilis, että miten tää kesä nyt pärjätään, mutta sieltä se puhelu onneksi tuli. Pariisin reissusta on nyt jo viikko, mutta parempi myöhään, kun ei milloinkaan. Tulin ensin vain jakamaan kuvia puhelimesta. Huomenna koitan päästä kameralla otettujen kuvien kimppuun ja katsella mitä sieltä löytyy.

Pariisin reissu oli tosi kiva. Olen ollut siellä pienempänä jo kaksi kertaa (tai kolme?) ennenkin, mutta kohde tuntui silti tavallaan uudelta, koska en paljoa mitään muistanut. Kyseessä oli myös ensimmäinen reissu tässä seurassa kahdestaan, joten siinäkin oli jännittämistä, miten homma toimii. Hyvin me onneksi pärjättiin. Palaillaan Pariisiin vielä myöhemmin tarkemmin niiden kamerakuvien parissa.

6 kommenttia:

 1. oi näyttääpä ihanalta! Kyl tonne Pariisiin pitäis itsekin joskus päästä, varsinkin kun oon nyt muutaman vuoden opiskellut ranskaa, niin siltäkin kannalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Ja Ranskan taidosta on todellakin hyötyä, koska ei ne paikalliset hirveästi englantia puhu. Ite pari viikkoa yritin opetella jotain ranskankielen alkeita ja olin ihan intopiukeena, kun sain jotain sanottua Ranskaksi. Varmaan vielä parempi fiilis, kun pääsis oikeesti keskustelemaan Ranskaksi siellä :)

   Poista
 2. Hirveen kiva blogi, liityin seuraajaksi! :)

  Jos arvonta ja alennuskoodi kiinnostaa, käy tsekkaamassa tää postaus:
  http://newdaysaara.blogspot.fi/2017/06/piristysta-arkeen-uusilla-kuorilla.html

  VastaaPoista
 3. Niin ihania kuvia! Pariisiin on kyllä itselläkin joskus pakko päästä!

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihania Pariisin kuvia! <3

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia kerrassaan! Jos sitä joskus pääsis itekkin reissaamaan tollasiin paikkoihin <3

  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista