tiistai 11. joulukuuta 2012

Got a secret, gotta keep it


Moi kaikki! Nyt on lyhyt neljän päivän loma ohi ja kouluun taas pitäis lähteä. Keskiviikkona kun loma alkoi, mä menin Samille vaa jotain hengailemaa Valtterin kaa. Käytiin saunassa ja tilattiin pizzaa ja sellasta :) Illalla Valtsu sitten lähti kotiin ja mä jäin Samille yöksi. Aamulla juotii itsenäisyyspäivä skumpat!



Itsenäisyyspäivänä meillä on tapana mennä äidin kanssa meijän ystäväperheelle syömään. Sinne siis mentiin mutta meijän vanhemmat vaan puhui jostain tylsästä niin me Vickiksen ja Iipan kaa puhuttiin vede-kieltä koko aika ettei vanhemmat ymmärtäis meijän juorukerhoo...



Tossa joku päivä oltiin Vickiksen kaa vähän jouluostoksilla, taino Viki osti siskolleen synttärilahjaa ja mä ostin joululahjoja Janinalle ja Samille. En tässä nyt kerro mitä ostin, koska se on yllätys... Mutta oltiin Stockalla ja Vikin lahjakorttiin jäi 5e käyttämättä joten päätettiin maistaa ekaa kertaa sushia! Se oli tosi pelottavaa! Käytiin katsastaa jouluikkuna ja iha hieno se oli :)



Noin paljon uskallettiin ostaa :'D
Lauantaina oltiin oikee laittauduttu ja oltii nii hienona, mut sit ei jaksanukkaan lähteä mihinkää viihteelle ni vaihettiin lökäreihin ja mentii Filmtownin kautta meille viettämää leffailtaa :)




Mun kaikki kuvat nyt on ja tulee olemaan puhelin laatua koska en omista kameraa, mutta näillä mennää! 

- Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti