maanantai 3. joulukuuta 2012

Täällä taas!
Moi kaikki! Meillä oli jo aikaisemmin blogi, mutta poistimme sen laiskuuden vuoksi... Nyt kuitenkin tuli ikävä tätä bloggaamista, joten päätimme tehdä uuden. Tässä ekassa postauksessa minä, eli Anna kerron itsestäni ja mistä tykkään yms. Eli siis ollaan Anna ja Janina, 15-vuotiaat tytöt Helsingistä!
Janina esittelee itsensä seuraavassa postauksessa, koska nyt se ei ole hereillä koska kello on 3.40 ja huomenna on koulupäivä... Mutta liittykää lukijoiksi! ME


Me tutustuimme tanssitunnilla muutama vuosi sitten. Kunnolla olemme tunteneet nyt kaksi vuotta, ja tiedämme toisistamme kaiken. Meillä on samanlainen huumorintaju ja ajatusmaailma, molemmilla suuret unelmat, ihan erilaiset mielipiteet ja korkeat odotukset tulevaisuudelta.


Me kuulumme eri kaveriporukoihin, mutta tunnemme toistemme kaverit kuitenkin jotenkin. Olemme vain kaksikko, ei muut ymmärtäisi meidän juttuja :D

Anna (Anski)


Mä olen 15-vuotias tyttö, oon 9. luokalla Lauttasaaren yhteiskoulussa. Haen Kallion lukioon, joten nyt on hullu panostus meneillään koulussa! 7. ja 8. luokat olin Norssissa, mutta nyt ysille vaihdoin Lykkiin, koska Norssi ei ollu yhtään mun juttu. Oon melkein 170cm pitkä, tarkalleen ottaen 169,3cm eli oon aika pitkä. Mulla on pitkät tummanruskeat hiukset, mutta ajattelin värjätä vähän vaaleammiksi, mielipiteitä? Asun äidin kanssa kahdestaan Lauttasaaressa, ja mulla ei ole sisaruksia. No, nyt saa tällänen tylsä jaarittelu riittää, voisin vaikka kertoa vähän että mistä tykkään!


Tykkään:

1. Sami


Sami on siis mun ihana poikaystävä! <3 Sami on mun rinnakkaisluokalla, pelaa futista, ja tykkää syödä :D Me tehään kaikenlaista yhessä kuten syödään (kokoajan), shoppaillaan, käydään leffassa, asutaan viikonloput toisillamme ja kuulumme samaan kaveriporukkaan! 

2. Tanssi


Mun ihana ja ainut harrastus on tanssi. Siellä mä Janinaanki tutustuin! Tässä on tullu kokeiltua vaikka mitä tanssilajeja, baletista breikkiin. Lempparit on varmaankin show/jazz, baletti ja hiphop. Hiphop ja muutenkin katutanssi on mulla sellanen vahvin laji, mutta nyt jätän streetin sivummalle ja panostan balettiin ja showtanssiin. Viime kevään Street SM- kisoista tulin kotiin hopeamitali kaulassa, ja se oikeastaan on mun ainut tollanen saavutus tanssissa. Nyt ollaan kavereiden kanssa ite tekemässä koreografiaa ens vuoden SM-kisoihin, jänskättää! 3. Musiikki


Musiikki on iso osa mun elämää. Oon soittanut pianoa 9 vuotta, mutta lopetin sen viimevuonna, innostus lopahti. Soittelen kuitenkin kotona aina välillä, tykkään laulaa (mutta en kyllä todellakaan osaa :D), ja kuuntelen musiikkia melkein kokoajan. Mun musamaku on tosi laaja. Kuuntelen räppiä, hiphoppia, RnB:tä, poppia ja jotain ihme Suomihittejä välillä :D Lemppareita on Eminem, SMC Lähiörotat, Miley Cyrus, Rihanna, Nicki Minaj, Ruger Hauer, Timo Pieni Huijaus, ja monia muita! Sit kuuntelen myös jotain ihan random musiikkia mitä kukaan muu ei tiedä!


4. En tiiä oikeeta sanaa, mutta inspiraatio? ehkä... Ja unelmat

'

Eli siis kaikki ihanat kuvat! Ehkä nyt laitan vaan kuvia, koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, right? ;)


Mun unelma on lähteä jonnekkin kauas pois täältä kylmästä suomesta, mennä naimisiin ja pitää satuhäät, ja kyllä niitä unelmia riittää!5. Leffat ja ohjelmatMun ehdoton lemppariohjelma on Valehtelevat viettelijät, ja tänään se taas jatkuu, kun se oli tauolla jee! En oikein muuten kato telkkaria, paitsi Awkward on kyllä ihana ohjelma :D


Tykkään kattoa leffoja. Lemppareita on kaikki romanttiset komediat :') Tässä nyt pari hyvää!


Lol. Ihana leffa ja siinä on Miley Cyrus.. hihi !!


High School Musical. Oon pienestä asti rakastanu noita leffoja! Kasvoin noiden leffojen avulla ja ne on aina ollut osa mun elämää !

6. Julkkikset


Zac Efron... aah komein ikinä! (heti Samin jälkeen<3) Zac on ollut mun lemppari ihan pienestä asti, se tuli tutuski HSM:stä ja oon aina fanittanut, nyt se on kyllä jäänyt vähemmälle...


Channing Tatum. Tää on ihana näyttelijä ja ihan loistava tanssija! Ei voi muuta sanoa ku WOW!


Ashley Benson näyttelee Valehtelevissa viettelijöissä, ja siitä tän tiedän. Pisti heti alussa silmään, Ashley on niin kaunis!


Vanessa Hudgens oli yksi mun lemppari näyttelijöistä ja laulajista kun olin pienempi. Vieläkin kyllä tykkään tosi paljon!


Mila Kunis on vaan niin esoottisen kaunis ja hyvä näyttelijä niin oon alkanut seuraamaan vähän sen elämää :)


Ja sitten... Miley Cyrus! Mun ehdoton lemppari julkkis. Paras laulaja ja näyttelijä. Oon ihaillut Mileytä pienestä asti, ensin Hannah Montanan myötä. Nykyään ihailen hänen rohkeuttaan olla välittämättä muiden mielipiteistä ja hänen tyyli on jotenkin niin ihanan räväkkä! Tosi monet on Mileytä vastaan, mutta en tajua miksi. Miley on ihana! Haters gonna hate ;) Mä ainaki tykkään enkä häpee sitä!


8 kommenttia: