keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Wait for something better

Oonkohan mä ainoa josta tuntuu siltä, että on ihan hukassa. Ihan kuin kaikki kaverit tietäisi mihin Lukioon tai amikseen on pyrkimässä, mihin ammattiin aikoo päätyä tai tietää edes haluaako lukioon vai amikseen. Opo pyysi mut tänään juttelemaan sen kanssa mun tulevaisuuden suunnitelmista. Kaikkiin kysymyksiin mitä opo kysyi, vastasin "emmätiiä". Opo yritti saada selville edes sen, että haluanko lukioon vai amikseen, mistä olisin edes vähän kiinnostunut tai onko mulla mitään ammattitoiveita, mutta mihinkään tulokseen ei päädytty. Sain pari ehdotusta opolta, mutta rehellisesti sanottuna; en mä tiedä, oon vaan ihan kujalla.


               Tänään vihdoin oli se kampaaja, jota oon odottanut. Väriksi päätyi siis suklaan ruskeat, jotka kääntyvät punaiseen päin tai noin ainakin kampaaja sanoi, hehe. Pituutta lähti hiukan verran, muttei sen kummempaa leikkausta tehty. Ehkä vähän tylsä leikkaus, mutta oon ite ainakin ihan tyytyväinen :) Mitäs mieltä väristä?
                 Huomenna vikapäivä koulua tänä vuonna ja illalla lentokoneella lappiin jee, Hyvää yötä!

- Janina

8 kommenttia:

 1. Tosi ihanan väriset hiukset!:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivanolonen blogi! (: Ja ihanat hiukset!

  http://hheiddiii.blogspot.fi/ Ois tosi kiva jos kävisit kattoo mun blogin ja vaikka heittämässä kommentin jos tykkäät (:

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia, voin käydä kattomassa :):)

  VastaaPoista