torstai 24. marraskuuta 2016

LAST WEEKS

lastweeks
Halloween kurpitsan kaiverrusta. Onnistuttiin mun mielestä aika hyvin ekakertalaisiksi. // Viimestä lukiokurssia kahvilassa. Huhhuh onneks nyt on kaikki lukio jutut jo ohi. Pääsykoeluku rumbaa odotellessa. // Löylyn lohikeitto oli 6/5, suosittelen! // Koulun vessaselfie.. varmaan viimenen sellainen ainakin tossa koulussa.

lastwekks1
Hiipparikokoustelua: asujen suunnittelua ja ennakkotehtävien pohtimista. // Siinä ne meidän huikeat hiippariasut. Huippu päivä oli! // Viimein päästiin kattomaan Bodom leffa. Ehkä huonoin leffa ikinä, mutta pakko se oli käydä katsomassa, koska Mikael Gabriel! // Lumimyrkyssä hengailun jälkeen hemmoteltiin itseämme pitsalla, nam!

lastweeks2
Kävästiin ensimmäistä kertaa papershopissa ja pari korttia lähti mukaan. Aivan sairaan söpö kauppa. // Tältä on näyttänyt aina pari iltaa per viikko. Aloitin avoimessa yliopistossa opinnot alustamaan tulevaa pääsykokeisiin lukua. // Rakas puhelimeni hajoaa koko ajan enemmän käsiin. Ei se mitään, silti toimii ja teipillä pysyy näyttö asemissaan. // Ensimmäistä kertaa vein auton huoltoon. Hieman siellä naureskeltiin mun ilmaisuille ja vastauksille kysymyksiin. Anteeksi, että olen stereotypinen nainen enkä ymmärrä autoista mitään.
lastweeks3
Lounaalla Pjazzassa. Ei parasta lohipastaa, mutta ihan ok. // Vihdoin löysin tätä kaupasta. Oon halunnut maistaa tätä ikuisuuden. Nyt pitää enää vain keksiä mitä tästä oikein tekee. // Nimipäivälahjoja <3 // Joulukoristeet parasta!

lastweeks4
Raumalla oli joulutapahtuma vanhassa Raumassa. Jouluvalot laitettiin päälle ja torilla soittokunta soittijoululauluja sekä jaettiin glögiä ja pipareita. // selfiii // Rauman lemppari kahvilassa, Cafe Salissa. Joku kertokaa mulle miksi lämmin maitovaahto maistuu ihan riisipuurolta ?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti