perjantai 25. marraskuuta 2016

Operaatio Productive

IMG_0158 IMG_0151
Käsi ylös kaikki, jotka on joskus maannut koko päivän sängyssä, koska asioiden aloittaminen tuntuu liian raskaalta. Ja ne, jotka ovat kärsineet mieluummin nälkää kuin vaivautuneet tekemään ruokaa. Unelmoineet ihanasta aamupalasta, mutta kuitenkin jäänyt sänkyyn pariksi tunniksi vain makaamaan. Tuijotellut netflixiä, kun olisi tärkeämpääkin tekemistä. Kasannut tiskejä pöydälle odottelemaan, että tiskikone tyhjentyisi itsestään. Mun käsi nousi joka kohdassa ja näitä juttuja löytyisi vaikka millä mitalla lisää.

Aikaansaamattomuus on aina ollut mun suurin pahe, mutta nyt se on alkanut ärsyttää ihan tosissaan. Oon tosi ärsyttävässä välivaiheessa ilman töitä ja koulua, ilman mitään velvollisuuksia. Saatan viettää koko päivän kotona syömättä mitään, koska en jaksa tehdä ruokaa ja illalla nälkä on niin suuri, että syön kokonaisen perheen edestä. Toinen vaihtoehto on, että syön pelkkää leipää päivän aikana. Kun en keksi mitään tekemistä, makaan vain sängyssä tuijottamassa netflixiä. Ensi viikolla on lakkiaiset, eikä mulla vieläkään ole tiedossa mitä puen vaikka olisin voinut vaikka joka päivä pyöriä kaupoissa etsimässä mekkoa, mutten vain jaksa. Okei tuo johtuu myös siitä etten yhtään tiedä millaista haluan niin alkaa vain ärsyttää etsiessä. Kerrankin, kun ei ole niitä velvollisuuksia vähään aikaan niin haluaisin urheilla enemmän, syödä rauhassa super ihania aamiaisia, nähdä kavereita ja muuta kivaa. En edes muista, koska olisin viimeksi nähnyt ketään muuta kaveria kuin Emiliaa tai tehnyt itse jotain muuta ruokaa kuin paistanut perunoita tai keittänyt makaroonia tai syönyt yhtään mitään aamupalaksi. Oon mä välillä käynyt kapungilla siskojen kanssa pyörimässä ja avoimen yliopiston luennoilla, mutta silti tuntuu ettei mitään tule tehtyä.

Päätin ottaa itteäni niskasta kiinni ja aloittaa pienen operaation nimeltä Operaatio Productive. Aloitin sen aktivoimalla salikortin aamupäivällä ja sen jälkeen istahdin huoneeni lattialla läppärin, kahvikupin, vihkon ja kalenterin kanssa. Väsäilin to do -listoja seuraavalle viikolle ja aikataulutin vähän tekemisiä. Koska ihmisiluonto tarvitsee pieniä motivaattoreita tekemisiinsä, päätin palkita itseni, jos kaikki to do -listan kohdat tulee tehtyä ja pysyn hyvin aikatauluissa. Palkinto on jo valmiina mietittynä ja oi kuulkaas, sen palkinnon takia juoksisin vaikka maratonin viikon päästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti