keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Before christmas bucket list

Tein tällaisen pienen ämpärilistan tälle joulun odotusajalle sen kunniaksi, että huomenna on jo joulukuu. Meinasin ensin jotain December To Do -listaa, mutta se kuulostaa enemmän siltä, että nää olisi jotain velvollisuuksia, jotka on pakko tehdä. Nää on kuitenkin kivoja juttuja, joita haluaisin ja parhaani mukaan yritän tehdä saadakseni kaiken irti joulukuusta ja joulun odotuksesta.

PicMonkey Collage-2
♥︎ Hankkia joulukuusi kotiin, koristella se kivasti ja fiilistellä sitä.
♥︎ Muutenkin koristella kotia jouluvaloilla ja muilla joulujutuilla.
♥︎ Juoda paljon talvisia/jouluisia juomia kuten glögiä, kaakaota ja chai lattea sekä kahvilassa että kotona. Näiden lisäksi haluaisin kokeilla tehdä itse jotain jouludrinkkejä.
♥︎ Rakentaa piparitalo ja muutenkin leipoa pipareita. Ja tietysti niiden pipareiden koristelua. Parasta olisi, jos tänä vuonna saisi vielä piparitaikinankin tehtyä ihan itse.
♥︎ Leipoa kaikki kivoja jouluisia leipomuksia (muutakin kuin pipareita).
♥︎ Kirjoittaa kirje joulupukille. Yhden kaverin kanssa ajateltiin, että voitaisiin olla taas vähän lapsia ja kirjoittaa joulupukille. Kertokaas, jos tiedätte mihin me voitaisiin nämä kirjeet postittaa, että ne tavoittaa joulupukin!

PicMonkey Collage-3
♥︎ Ottaa selfie tai yhteiskuva pukin kanssa.
♥︎ Osallistua jollain tavalla jouluapuun tai johonkin joulu-hyväntekeväisyyteen. Muutaman vuoden olen jo tuollaista ajatellut, mutta ajatuksen tasolle se on aina jäänyt.
♥︎ Mennä luistelemaan ja jos sää mahdollistaa niin myös pulkkamäkeen ja väsätä lumiukko.
♥︎ Ylikuluttaa kaikki joululaulut.
♥︎ Johonkin joulukonserttiin tai yhteislaulu tapahtumaan olisi kiva mennä. Kirkoissa ainakin taitaa olla jotain joululaulajaisia. Tätä täytyy vähän selvitellä.
♥︎ Edes yhdet pikkujoulut. Tällä hetkellä ei ole tiedossa yksiäkään, mutta järjestän sitten vaikka itse, jos jostain ei pikkujoulu-kutsua ilmaannu.

PicMonkey Collage
♥︎ Katsoa kaikki joululeffat netflixin oma listasta. Sinne olen laittanut lähes kaikki joulu aiheiset elokuvat, mitä netflixistä löysin.
♥︎ Tehdä jotain pieniä yllätyksiä ihmisille.
♥︎ Joululahjojen osto ajoissa, eikä viimeisenä päivänä ja niiden paketointi jollain kivalla tavalla. Muutamia ideoita löytyy jo, mutta ehtiihän tässä mieli vielä muuttua.
♥︎ Väsätä sellainen cozy peitto-viltti-tyyny -nurkkaus, missä voi hengailla - lukea vaikka kirjaa.
♥︎ Lukea edes yksi talvi/joulu teemainen kirja
♥︎ Johonkin luontoon väsätä nuotio ja paistaa vaahtokarkkeja. Kaakaota tietenkin termospullossa mukaan. Toivottavasti tulisi nyt taas lunta, koska tää olis paras lumisessa maisemassa.


Kuvat: pinterestistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti