tiistai 3. tammikuuta 2017

TAVOITTEITA

IMG_0241

Mainitsin jo viime postauksessa, että jätän uudenvuodenlupaukset väliin. Kiva, että ihmiset tekee sellaisia ja haluaa uudistua uuden vuoden myötä. Omalla kohdalla kuitenkin tiedostan, että lupaukset unohtaisin viimeistään tammikuun loppuun mennessä. Olisi kuitenkin tylsää aloittaa uusi vuosi ilman minkään laisia pohdintoja mitä tuleman pitää. Lupausten sijaan mulla on tavoitteita vuodelle 2017. Pienempiä juttuja kuten oppia tekemään monipuolisemmin ruokaa eikä vain makaronimössöä, lukea enemmän kirjoja puhelimen näpräilyn sijaan, matkustella niin paljon kuin vaan mahdollista ja elää yleisesti ottaen onnellista elämää. Sen lisäksi muutama isompi tavoite, joita kohti pusketaan ihan kunnon apinan raivolla tänä vuonna.

IMG_0227

1. Opiskelupaikka

Suurin tavoite tälle vuodelle on saada opiskelupaikka. Mainittakoon se nyt sitten täälläkin ääneen; Aion hakea oikeustieteelliseen. Vähän pelottavaa aina mainita se ääneen. Tuntuu, että se olisi jotenkin häpeällistä, jos ei pääsekään sisään vaikka ei kovin moni oikeasti ekalla kerralla pääse. En kuitenkaan ole sillä asenteella, että ei kumminkaan pääse vaan teen kaikkeni sen eteen, että pääsisin sisään.

IMG_0223

2. Itsenäistyminen

Jotain vakituisempaa työtä kuin vain kausiapulaishommia ja pois vanhempien nurkista muuttaminen. Musta on ihan okei asua vielä vanhemmilla 20-vuotiaana, mutta pyrin kuitenkaan pääsemään jo omilleni. Toivottavasti opiskelupaikan myötä muutto tulee ajankohtaiseksi ja oikeastaan pakolliseksi.

IMG_0215

3. Sano kyllä

Sano useammin kyllä kuin ei. Tottakai saa kieltäytyä, jos oikeasti tuntuu siltä, mutta välillä kieltäydyn asioista, koska ne ovat mukavuusalueeni ulkopuolella. Tähän haluan muutosta. Uusiin asioihin suhtautuminen avoimemmin ja mukavuusalueelta poistuminen olkoot tämän vuoden juttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti