sunnuntai 8. tammikuuta 2017

WEEK 1

week13
Uninen ja kylmissään! // Niin ihanan näköstä kaikkialla, kun on lunta <3 // Juustoja, patonkia ja viinirypäleitä. Nam!

week11
Tiistaina vietettiin rauhalliset pikkujoulut Anniina ja Emilian kanssa. Heitettiin kimallevaatteet ja -meikit ylle ja mentiin yksille erääseen salakapakkaan. Sieltä tietysti pikkujouludinnerille Naughty brgriin ja sen jälkeen vielä pieneksi aikaa karaoke baariin vähän lauleskelemaan. // Alekatsastelua! Pari juttua löytyi.

week14
En pääse yli tosta lumi säästä, niin ihanaa! // Viikonloppuna on tullut ajeltua aika paljon ympäri Raumaa ja Eurajokea. // Niin nätin näköstä oli eilen illalla!


week12
Vaaleanpunaisen kakun leipomista. // Pitkästä aikaa pulkkamäessä. Rakastan ihmisiä, jotka vielä melkein parikymppisenäkin vastaa vaan isoilla kirjaimilla JOOOO, kun ehdottaa pulkkamäkeen menemistä. // Siinä se kakku! Tuon sokerimassan piti olla kultaista, mutta se olikin vaan oranssi ja siihen päälle piti laittaa jotain kultaista jauhetta, joka ei tuonut kunnon kultaista väriä. Vähän pettymys, mutta kakku missä on tähtisädetikkuja päällä ei voi olla huono.

week15
Biljardia Rauman kuppilassa. // Vähän lääkkeitä hakemassa. // Luin melkein yhdessä illassa ton kirjan, kun oli vähän tylsää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti