tiistai 3. kesäkuuta 2014

KEVÄT SHOPPAILUT

Noniih tässä olis sitten kevään aikana ostettuja juttuja. En yhtään muista millon oisin ostanut näin paljon kaikkea lyhyen ajan sisään ja hintojakin oli vähän vaikea enää muistaa. Onneks oon ahkera kuittien keräilijä niin niistä oli jotain apua hinta-asian suhteen. Aika monet on noin-hintoja, koska ne on jenkeistä ja en tiedä tarkkaa summaa euroissa.

Huppari Juicy Couture, n.70€  n.35€ // Mekko Guess n.27€

Ted Baker meikkipussi Lontoon lentokentältä. En muista hintaa, mutta oli paljon halvempi kuin Suomessa. Tota väriä olin Stockmanniltakin käynyt monta kertaa kysymässä, että onko sitä edes tulossa ja kukaan ei koskaa tiennyt. Oli pakko ostaa heti kun näin sen. // Lumene eyeshadow primer 13€ // Max Factor Under eye consealer 12€ // Ja viimesenä Macin huulipuna A93 HUE. Sävyltään tää on aivan ihana ja Macilla on muutenkin aivan älyttömän kivoja sävyjä, mutta laadulta tää ei oo mikään huippu hyvä. Tämä on sitten vain mun kokemus, joku voi olla erimieltä, mutta mun mielestä Macin huulipunat pysyy tosi huonosti. Ne lähtee tosi nopeasti pois eli jos etsitte hyvin pysyvää, laadukasta huulipunaa, en suosittele Macia.

Hopea koru H&M 7€ // Ylempi turkoosi ja pinkki Forever 21 n.7€/kpl // Piikkikoru Guess n.12€ // Alempi turkoosi jostain pikku krääsä korukaupasta jenkeistä. En millään muista hintaa.

Molemmat farkut H&M 20€/kpl

Ihan sairaan kiva värikäs, kesäinen toppi. Charlotte Russe n.13€

Harmaa maxihame H&M 15€ // Pallohame Forever 21 n.12€. Tää kuva vääristää väriä aika pahasti. Tän postauksen lopusta näkee vähän paremmin sen oikeen värin. // Musta skater hame Charlotte Russe n.8€

Pikkulaukku ALDO n.25€ // Yoga Legginsit Victorias Secret n.26€

Valkoinen toppi H&M 7€ // Huivi H&M 8€ // Toppi Billabong n.20€? 

Molemmat laukut H&M. Vasen 25€, Oikea 15€?

Kauluspaita H&M 20€ // Korvakorut Forever 21 n.4€ // Rusetit Forever 21 n.5€ // Kello Bella&Rose n.15€

Nike Free Run 5.0 ja hintaa en muista, mutta halvemmat kuin Suomessa. 

Ballerinat H&M 10€/kpl

Kaikki Victorias Secret purkit yhteensä n.23€ ja iPhone kuoret n.12€ // Aurinkolasit D&G 101€


Siinä ne sitten oli. Mitä mieltä ootte näistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti