tiistai 10. kesäkuuta 2014

KREMS

Ihan ekaksi vähän pientä informaatiota: Krems an der Donau on pikkunen kaupunki Itävallassa noin tunnin matkan päästä Wienistä. Me mentiin sinne moikkaamaan mun siskoa, joka on Helmikuusta asti olut siellä opiskelemassa vaihdossa. Saavuttiin Kremsiin keskiviikkoiltana ja perjantai aamuna jatkettiin matkaa kohti Wieniä, eli kremsissä oltiin vain yksi kokonainen päivä.

IMG_0347
Ihan ekana iltana ei vielä Anniina nähty, koska se huiteli Wienissä Justin Timberlaken keikalla. Keskenään lähdettiin siis etsimään ruokapaikkaa ja päädyttiin tämmöselle kivan näköselle terassille syömään. Tuolla oli kiva tunnelma ja tosi hyvää pizzaa. Mä tykästyin Kremsiin jo tolloin ensimmäisenä iltana. Se oli niin kivan oloinen pikkukaupunki, missä oli tunnelmaa ja siellä näkyi olevan paljon nuoria.

P1010007
austria1
Next day me saatinkin jo Anniina meidän seuraksi. Käppäiltään aluksi vaan Anniinan sanojen mukaan "Kremsin ainoaa katua" pitkin ja kierreltiin vähän kaupoissa. Jostain syystä kaikki ne nuoret olikin yhtäkkiä kadonnut Kremsin katukuvasta ja tilalle oli ilmestyny lauma vanhuksia. Meitä ei niin paljon innostanut Kremsin vanhankaupungin kaupat niin mentiin Anniinan kanssa juomaan wakawakat(?). Se oli tuommonen ns. terveysjuoma, jossa oli vettä ja minttua ja kurkkua ja jotain mehua siinä taisi olla.. en nyt oo ihan satavarma, mutta hyvältä se maistui.

P1010064
P1010047
Seuraavaksi mentiin joenvarrelle kattelemaan vähän mihin aikaan jokiristeilyjä lähtis ja odotellessa otettiin jotain pientä naposteltavaa. Mä itse söin vain tommosia crispy perunoita ja lasillisen ruusuviiniä, joka maistui rakkaudelle (oli sairaan hyvää viiniä!).

austria2


P1010383
Jokiristeilyllä me seilattiin Spitziin asti. Oli vähän pilvisempi päivä, joten se oli kiva olla tuolla sisällä paatissa. Nähtiin vähän muitakin pikkukyliä, joiden ohi seilattiin ja kivoja mäkiä ja maisemia siinä matkan varrella.

P1010451
P1010428
Spitzissä kierreltiin jokunen aika ja hengailtiin vaan, kunnes lähdettiin bussilla takaisin Kremsiin. Kremsissä mentiin vielä vähän "syrjemmälle" ostoskeskukseen kiertelämään kauppoja, joista muutama juttu löytyikin, mutta niistä lisää myöhemmin.

IMG_0369

Shoppailun jälkeen levättiin hetki hotellissa -Meidän hotelli oli muuten supersöpö. Se oli aika pieni ja sen omisti Itävaltalainen perhe. Lepohetken jälkeen mentiin taas syömään ja sen jälkee Jonny Darlingiin istuskelemaan. Siellä oli vesipiippu mahdollisuus ja saatiin tää vanhempikin sukupolvi kokeilemaan sitä. On se vesipiippu ainakin mun mielestä aika turha, mutta kyllä se tällä kertaa aiheutti aikamoiset naurunmerakat meidän pöytäseurueessa. Myöhemmin illalla pyörähdettiin Anniinan ja Mantan kanssa Anskun opiskelijabileissä, mutta ei me siellä myöhään oltu. Perjantai aamuna käytiin vielä jätskillä Anniinan lempi jädebaarissa ja sen jälkeen lähdettiin junalla Wieniin.

En muista koska oisin viimeks näin tarkkaan kertonu, mut tämmöstä meillä oli Kremsissä ja kyllä mä sinne voisin uudestaankin joskus mennä.

JA käykää toki tsekkaamassa myös Anniinan blogi tästä!

3 kommenttia:

 1. "lasillisen ruusuviiniä, joka maistui rakkaudelle" Hahhahaha :D Rakkaudella tehty viini <3
  En muuten ihan arvosta tota MoyoMe kuvaa, kauhee kaksari mul siinä :o :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks se aika rakkauden makunen ollut xd ja ei kukaan edes huomaa :D

   Poista
  2. Oli se :p Vaikka en ihan varma oo miltä rakkaus maistuu mutta varmaan joltain tollaselta :'D No mut mä huomaan! :DD

   Poista