tiistai 28. maaliskuuta 2017

TILANNEKATSAUS

IMG_0372 IMG_0362 IMG_0357 IMG_0352 IMG_0368

Nyt olisi varmaan hyvä hetki kertoa vähän kuulumisia ja ilmoitella tulevasta meiningistä blogin puolella. Ihan ekaksi, meikäläinen koki pari päivää sitten aika ison muutoksen elämässä. Siirryin ihan uusiin maisemiin ja jätin Helsingin taakseni -ainakin väliaikaisesti. Lähdin vanhempien nurkista omilleni. Tottakai tuntuu vähän jännittävältä olla yhtäkkiä ihan omillaan, mutta samalla ihan sairaan kivalta. Yksinäiseltä ei vielä ole tuntunut missään vaiheessa, mutta luulen senkin vaiheen iskevän jossain vaiheessa. Varsinkin, kun lähti ihan uuteen kaupunkiin, jossa ei tunne yhtään ketään. Tavoite olisi, että kevään hommat menisi niin hyvin, että elämäni siirtyisi tänne ja saisin Turusta uuden kodin pidemmäksikin aikaa.

Asiasta kukkaruukkuun. Joskus aiemmin tästä jo mainitsin, mutta mainittakoot nyt uudestaan: Olen hakemassa nyt keväällä oikeustieteelliseen. Osallistun valmennuskurssille Turussa, minkä takia muutin tänne kurssin ajaksi. Kurssin jälkeen katsotaan mikä on tilanne: jäänkö tänne vai palaanko Helsinkiin. Pääsykoekirjat julkaistiin ja laitettiin postiin tänään. Aiheet kuulosti ihan hyvältä enkä oikeastaan malta odottaa, että pääsisin jo lukemaan. Nyt vaan odotellaan kirjojen saapumista. Kaiken logiikan mukaan niiden pitäisi tulla jo huomenna tai ylihuomenna (toivottavasti posti ei nyt mokaile näiden lähetyksien kanssa).

Pääsykokeeseen on tasan seitsemän viikkoa ja kaikki varmasti ymmärtää, että se koko aika on käytettävä hyväksi. Mikä oletettavasti tarkoittaa sitä, että täällä tulee todennäköisesti olemaan hiljaista. En osaa sanoa aionko olla koko seitsemän viikkoa ihan kokonaan postailematta vai tuleeko tänne satunnaisia postauksia. Aion mennä täysin oman fiiliksen ja jaksamisen ehdoilla. Jos aikaa, materiaalia ja intoa riittää niin sitten postailen. Jos ei, niin sitten en postaile. Pyrin ainakin joka viikko tekemään tuon viikkokatsauksen puhelinkuvilla, ja jossain vaiheessa päivitellä miten opiskelu etenee, mutta mitään en halua luvata. En halua aiheuttaa itselleni yhtään enempää stressiä kaiken sen pääsykoeluku -rumban keskelle blogin takia. Viimeistään seitsemän viikon päästä tulen takaisin, jos ei sitä ennen kuulu.

Tsemppiä myös muille kouluun hakeville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti