torstai 16. maaliskuuta 2017

YSTÄVÄKIRJA

Monissa blogeissa oon törmännyt näihin ystäväkirja-postauksiin. Olen törmännyt muutamiin eri versioihin tästä ja päätin nyt itsekin ottaa yhden niistä ja tehdä tänne.

Versio 2
Nimeni on:  Janina Johanna Lamminen

Jotkut tosin kutsuvat minua:  Jansku, Jalppe, Jammu, Jalmari, Alpen ja näitä löytyy miljoonia lisää. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Olen syntynyt:  23.06.1997 Helsingissä

Pienenä olin varma että minusta tulee:  Olen muutellut mieltäni varmaan noin viikon välein ja ajatellut olevani kaikkea mahdollista. Ainut mieleen jäänyt on, että jossain vaiheessa halusin ihan hirveästi hornet lentäjäksi. Se kiinnostaisi vieläkin, mutta pituus ei riitä.

Kolme parasta piirrettä minussa:  Hyväntahtoisuus, positiivisuus, herkkyys

Lähitulevaisuuden suunnitelmia:  Levin reissu, väliaikainen muutto ja Pariisin reissu


SUOSIKKI:


Kaupunki:  apua, ei tähän voi valita vain yhtä. New York, Lontoo, Köpis, Berliini, Tukholma, Miami, Pariisi.. oikeesti tykkään kaikista, missä oon käyny.

Biisi:  En oo pariin viikkoon kuunnellut muuta kuin Ed Sheeranin uusinta levyä enkä osaa valita vaan yhtä suosikkia, joten perfect, supermarket flowers ja what do i know kyseiseltä levyltä.

Ravintola & annos:  Wanhan Rauman Kellarissa Olivian kanaa ja Löylyn lohikeitto.

Juoma:  Vesi

Sarja:  Meinasin jo luetella tähän monia hyviä sarjoja, joista en osaa päättää parasta, kunnes tajusin, että yksi on ylitse muiden. Salatut elämät. En ikinä kyllästy salkkareihin.

Kosmetiikkatuote:  Lumenen cc-voide! Ihan paras tuote

Sovellus:  Snapchat ja instagram

Instagrammaaja:  Seuraan todella monia bloggaajia ja valokuvaajia, joilla on instagram täynnä ihania kuvia. Jos on pakko valita lemppareita, niin varmaan @saratickle@joonaslinkola ja @janitaautio


MUUTA:


Mitä pakkaat mukaan matkalle:  Kaikki perus pakolliset, kuten passi, lompakko, hygienia jutut yms ja ihan liikaa vaatteita, jotka ei reissun päällä tunnu enää yhtään hyviltä vaihtoehdoilta.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe:  Istun koneella, tanssin tai haahuilen ympäriinsä.

Viimeisin sisustusostoksesi:  Taisi olla parit tyynyliinat H&M Home:sta

Viimeisin whatsapp-viesti:  "Mua ei" 

Paras tapa tuhlata 50euroa:  Ruokaan tai matkusteluun

Bravuurini keittiössä:  Makaroonia ketsupin ja juuston kanssa :D Tai sitten leipägrillillä sellaset toastit. En ole yhtään ruoanlaitto -ihminen.

Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta:  LSD= Limu, sipsi, dippi

Ohjenuorani elämässä:  Pitää pysyä positiivisena ja mennä täysillä etiäpäin

2 kommenttia: