maanantai 13. maaliskuuta 2017

WEEK 10

week10
1. Maanantaina tehtiin pieni päiväretki Turkuun. Muutama sata kilometri ajeltiin kymmenen minuutin tapaamisen takia, mutta ei se mitään ehdittiin vähän shoppailemaan ja hengailemaan.
2. Kahvilla Turussa.
3. Pyykkipäivä. Pesen yleensä pyykit sitte ku melkeen kaikki on likasia ja siinä urakassa meneekin yleensä kokonainen päivä.
4. Afrikantähti on nykyään varmaan yks mun lemppari lautapeleistä.

week10-3
1&2. Serkku ja mummu tuli viikolla pariksi yöksi Helsinkiin kyläilemään. Yllätettiin muumihullu serkku viemällä muumikahvilaan ja tottakai vietettiin myös muumikaupassa tovi.
3. Shoppailu ruoka.
4. Maailman parasta suklaakakkua, jota ei voi syödä kuin pienen palan makeuden takia. Vois joskus vaikka jakaa tämän reseptin täällä.

week10-4
1. Päätin, että kevät on täällä ja nyt syödään jäätelöä.  Muutama jäätelö tuli viikonloppuna syötyä, nam!
2. Viikonlopuksi tultiin Helsingistä taas Rauman suunnille ja yökyläiltiin vuorostaan serkun luona
3. Illalla pidettiin lettukestit! Aika herkuttelua ollut koko viikko.

week10-2
1. Vähän laadukkaampi pysähdystauon ruoka. Helsingin ja Turun välissä Halikossa on sellainen paikka kuin Design Hill, jossa on kaikkia design juttuja ja kahvila. Suositeltava pysähdyspaikka, jos kaipaa vaihtelua perus huoltiksiin.
3. Lauantailöhöilyä ♥︎
4. Lauantai-iltana käytiin porukoiden ja yksien sukulaisten kanssa illastamassa ja Kellarissa ja jatkamassa iltaa vähän kuppilassa. Wanhan Rauman Kellaria suosittelen, jos joskus eksytte Rauman suunnille.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia - varsinkin noi ruokakuvat - ja kuulostaa että viikko 10 oli todella ihana :)

    http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista