torstai 12. kesäkuuta 2014

FEW WEEKS

life
Viimeisellä kouluviikolla heti viimeisen kokeen jälkeen vietettiin Annin kanssa kulttuurinen päivä. Kulutettiin ainakin pari tuntia Kiasmassa sivistämässä itseämme. Mä tykkäsin kiasman näyttelyistä ihan hirveesti ja suosittelen kaikkia käymään siellä, jos yhtään kiinnostaa. Samana päivänä käytiin myöhemmin myös katsomassa tylyn musikaalia, joten kulttuuria oli kerrakseen.

life1
Kesälomanalku -viikonloppuna jaksoin panostaa aamupalaan vähän paremmin kuin tällä viikolla oon jaksanut. Voi että miten hyviltä noi hedelmät ja marjat näyttääkään. / Mekin monen muun tavoin suunnattiin kohti Hartwall areenaa katsomaan kohukeikkaa.. Miley Cyrusta siis. Iskä voitti liput sinne pari päivää ennen keikkaa ja me Hellen kanssa saatiin kunnia käyttää ne liput. Suurin osa siitä keikasta meni siihen, että me ihmeteltiin, että mitä täällä tapahtuu. Instagramissa, facebookissa ja blogissa monet hehkutti tota keikkaa. Oon kuitenkin sitä mieltä, että Miley ei ole mikään superhyvä laulaja tai sen biisitkään ei oo mitään lemppareita. Tota keikkaa voisin kokonaisuudessa kuvailla hämmentäväksi ja mielenkiintoiseksi kokemukseksi.

life1
Mun mielestä ensimmäinen virallinen lomapäivä on vasta loman ensimmäinen arkipäivä. Hellen ja Annin kanssa me lähdettiin ensimmäisenä lomapäivänä shoppailuretkelle Tallinaan. Itse jäin tällä kertaa tyhjin käsin, mutta ei se mitään. Oli kiva toimia makutuomarina ja haahuilla mukana.

life3
Kremsin nättiä katukuvaa ja me vesipiippuilemassa Anniinan kanssa.

life3
Waka Waka ja Anniinan Olympus kamera, jolla muuten suurin osa Itävalta kuvista on otettu. Muakin houkuttais toi Olympuksen kamera. Se on niin näppärän kokoinen ja sillä saa parempia kuvia kuin mun Canonillani. / Oli kiva nähä meiän Anniinaa pitkästä aikaa<3 / No sitä rakkaudella valmistettua ruusuviiniä, joka maistuu rakkaudelle.

life4
Schönbrunnin linna / Linnan portailla joku hääpari oli ottamassa kuvia ja niillä taisi olli jonkinlainen hääjuhla tai joku siinä puutarhan puolella. Kyllä mullekin kelpaisi Tommosessa paikassa häitä viettää ja sai varmaan superkivoja kuvia tuolta. / Pakkohan sitä on Sacherkakkua käydä Wienissä syömässä vaikkei se mitään suurta herkkua olekaan.

life4
Pyhän Tapanin tuomiokirkko sisältä. Miksei Suomessakin kirkot oo noin hienoja. / Pitihän sitä käydä Jussi  Junioriakin moikkaamassa. Oli vähän kyllä kasvanut viime kerrasta heh heh. No ei vaiskaa.. Jossain muussa kaupungissa oli Bieberistä vähän vanhempi vahanukke ja täällä ton uudemman nuken rinnalla tunsi ittensä tosi pieneksi. Mun piti ihan kunnolla olla varpaillaan että yletyin tuohon poskelle. On se vaan niin hassua, kun noista nukeista aina huomaa kuinka pitkiä monet julkkikset oikeasti on. / Meidän lemppari irkkupubi ihan hotellin lähettyvillä.

life2
Eilen päätettiin Julian kanssa laiminlöidä yöunia ja mennä noin tunnin unien jälkeen aamuyöllä katselemaan auringonnousua. Kuten kuvasta huomaa niin oli se nätinnäköistä. Kuudelta aamulla oltiin takaisin meillä ja juotiin aamuteet parvekkeella. Vähän ennen kahdeksaa oltiinkin jo potkimassa palloa Brahen kentällä. Eikä muuten oltu ainoat pallonpotkijat. Päivä tuntui superpitkältä, kun piti pitää itsensä väkisin hereillä, jotta yöllä saisi taas unta. Katsottiin pari leffaa ja käytiin kaupasta ostamassa energiajuomaa, mutta puolenpäivän aikoihin Julia luovutti ja lähti kotiin nukkumaan. Mä lähdin Annin kanssa käymään Kirpparilla ja käppäilemässä punavuoressa. Sen jälkeen menin Selloon hakemaan Krissen kanssa mun flipflopit postista ja sen jälkeen Mantan ja Krissen kanssa syömään Amarilloon keskustaan. Hyvin pysyi hereillä, kun vain yritti pysyä liikkeessä kokoajan. Illalla kuitenkin uni tuli ihan tosta vaan ja voi miten hyvin viime yönä nukuinkaan.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus, tosi kivoja kuvia! :) Mietin ihan samaa tosta Mileyn keikasta. Okei, mä en ollut siellä, mutta mitä katoin niitä videoita sieltä, niin tuntu, että pääasia sille ei enää ole se musiikki ja laulaminen vaan yleisön järkyttäminen ja lööppien kerryttäminen. :D Sulla on muuten ihana blogi ja oot hirmusen kaunis!♥

    http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! <3 ja kiva että joku muukin on samaa mieltä kun tuntuu, että kaikki muut vaan ylistää kyseistä artistia. Mun mielestä sen käytös on vaan huomionhakuista vaikka monet väittää, että Miley vaan uskaltaa olla omaitsensä eikä pelkää muiden mielipiteitä jnejne. :D

      Poista