torstai 23. helmikuuta 2017

BASIC

P1010055
Tältä näyttää mun perusasu niinä päivinä, kun vaivaudun pukemaan jotain muuta kuin hupparin ja juoksupöksyt, mutten kuitenkaan sen kummempia jaksa miettiä mitä pukisi. Vähän väriä kulmiin, ripsaria ja pahimmat jäljet peittoon. Hiukset sotkuisella nutturalla, josta puolet hiuksista roikkuu yleensä takajeejeenä parin minuutin jälkeen. Musta tai rusehtava villakangas takki ja mustat pillit. Paitana joku ihan perus pitkähihainen ja viimeisenä huivi kaulaan.

Suurimman osan ajasta kuljen just tälläsellä kombolla tai sillä huppari+juoksupökät yhdistelmällä. Välillä pyrin keksimään jotain vähän muutakin puettavaa, mutta näin talvella harvemmin jaksan miettiä niin paljon. Jaksan uskoa, että kohta ollaan jo keväässä ja silloin ehkä löytyy enemmän inspiraatiota vaatteisiinkin -sitä odotellessa!

basic P1010036 P1010054

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!! Mullakin on aika basic tyyli, mutta koruilla tykkään tuoda piristystä niihin muuten aika perussettiä oleviin asuihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oon tosi huono käyttämään koruja, mut pitäis varmaan vähän koittaa kasvattaa korukokoelmaa, että sais uutta ilmettä asuihin. Kiitos :)

      Poista
  2. Ompa kiva tuo takki! :-) Ja myös raitapaita toimii aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toi takki oli tosi hyvä alennuslöytö alkuvuodesta ja raitapaita on ehdottomasti mun luottovaate!

      Poista