torstai 9. helmikuuta 2017

LAST WEEKS

Ihan tosta vaan yhtäkkiä koneen laturi päätti vaan lakata toimimasta muutama viikko sitten (kai?) ja siitä asti on pärjätty ilman konetta. En edes jaksanut yrittää alkaa padilla postailemaan vaan annoin olla. Nyt on kuitenkin uusi laturi saatu, jeeee!

lastweeks
Käytiin Annin kanssa Talmalla pitkästä aikaa laskettelemassa ja se oli kyllä aika säälittävä paikka. Riitti kuitenkin meille tällä kertaa, kun haettiin vaan vähän tuntumaa todella pitkän (monen vuoden) laskettelu tauon jälkeen. // Käytiin ihan viimeisinä päivinä tsekkaamassa HAM:issa toi näyttely ja nappailtiin tietty pakolliset kuvat samalla.

lastweeks2
Teinipeili! // Matkamessujen parasjuttu: ilmaset korvapuustit ja mehu #melkeinfika. // Käytiin kattelemassa vähän heppoja <3 // Pizzalauantai!

lastweeks3
Tehtiin pieni viikonloppureissu Köpikseen ja Malmöön. Tässä suunnilleen aionat puhelinkuvat viikonlopulta, mutta reissusta on kyllä tulossa kunnon postaus tai pari nyt, kun sain koneen taas käyttöön.

lastweeks4-2
Ihana auringonpaiste! // Paulig kulmassa eilen chai latella odottelemassa kaveria. // Pelattiin tollasta super hauskaa peliä viime viikonloppuna. Joku Haaste sen nimi oli(?). // Tomaattipastaa nam!

lastweeks4
Taas ihana auringonpaiste! En pääse yli näistä viime päivien keleistä. // Vinkkivitonen: hiustenkuivaajalla varpaiden lämmitys, ihan parasta! // Siinä se paketti, josta ilmestyi mun pelastus: koneen laturi. Kiitos isän kaveri, joka lahjoitit ylimääräisen käyttämättömän laturimen. // Pitkästä aikaa treffasin Juliaa eilen lounaalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti