torstai 31. heinäkuuta 2014

IKÄVÄ HOMMA

Viime viikolla kävi yks aika ikävä juttu. Bloggaamisen kannalta tärkeä kapistus, mun läppärini, pimahti yhtäkkiä ja nyt se on huollossa. En tiedä mikä siinä on tai milloin saan sen takaisin ehjänä ja toimivana. Jokatapauksessa se on ollut syy tähän kymmenen päivän postaustaukoon. Mä päätin ryhdistäytyä ja väsätä edes puhelinkuvista postauksen iPadilla, ettei tämä blogi joudu ihan kuolioon. Toivotaan, että saan koneeni kohta takaisin ja pääsen taas postailemaan normaalisti. Katsotaanpas nyt mitä tässä kymmenen päivän aikana on tullut tehtyä...

image
Viime viikon tiistaina menin yöksi serkulle. Käytiin vähän ajelemassa Jennin kavereiden kanssa, jotka halus lähteä jollekin järvelle uimaan. Saatiin ne kuitenkin houkuteltua mieluummin meiän serkun takapihalle polskimaan uima-altaaseen ja poreilemaan. Voiku itelläkin olis mahdollisuus saada uima- ja poreallas omalle takapihalle.

image
Seuraavana aamuna porukat tuli hakemaan jo aamupäivällä, kun oli suunnitelmissa mennä kun kummisedän/serkkujen mökille viettämään kesäpäivää. Siellä me grillailtiin, makoiltiin auringossa ja polskittiin vedessä. Ainakin kahdeksan tuntia tuli vietettyä tuolla mökillä ja olihan se mukavaa. Kyllä se oma mökkikin sen uima-altaan lisäksi olisi kiva.

image
Yks ilta lähdettiin Anniinan kanssa pyöräilemään noin kuuden kilometrin päähän uimaan ja saunaan. Takaisin tultiin vähän kiertoreittiä ja kokonaismatkaksi puhelimen mukaan tuli 15km. Pitää varmaan ensviikolla Helsingissäkin lähteä pyöräilemään. Se on vaan niin paljon enemmän mun juttu kuin lenkkeily. // Iskän synttäreiden kunniaksi tehtiin Anniinan kanssa pavlovaa, nam. // #doubleselfie // Rauman must kesäjuttu: vaniljamunkit Kontion kahvilassa. Rakastan noita enemmän kuin mitään ja kesällä niitä on pakko syödä hirveä kasa,kun talvella niitä ei saa.

image
Käytiin Mustanpitsinyöpäivänä kiertelemässä markkinakojuja ja muuta mukavaa. Kojuista en ottanut yhtäkään kuvaa niin saatte luvan katsella mun ja Anniinan naamoja haha.

image
Mun mustanpitsinyö kulu hiuka eri meiningeissä kun yleensä. Mun serkkuni oli kännikuskina ja olin kuskin seurana. Se oli itseasiassa tosi mukavaa, paljon kivempaa kuin odotin. Eurajoki-Rauma väliä tuli ajeltua moneen kertaan. Välillä käytiin syömässä hesburgerissa ja kiertelemässä vielä niitä markkinakojuja. Tapasin monia kiinnostavia persoonia, joita kuskattiin ja sain kuulla monenlaista tarinaa. Jossain vaiheessa mentiin myös sinne nuorison sekaan pyörimään ja moikkailemaan serkun kavereita ja oli siellä mullekin ainakin yksi tuttu, pikkuserkku. Rauman sataman lähellä oli yksi kiva pikku "ranta", jossa käytiin istuskelemassa ja ottamassa kuvia. Oli kyllä kiva mustanpitsinyö.

image
Lauantaina oli vanhan rauman kesäpihalla Dannyn ja Diandran yhteiskeikka. Ei se Danny niin kauheasti kiinnostanut, mut voi että miten hyvin Diandran laulaakaan. toivon vaan että se pysyis englanninkielessä ja yrittäis kansainvälisille markkinoille. // selfie // Maanantai aamuna Rauman seutu jäikin sitten taakse ja lähdettiin kohti Turkua ja Karibian kylpylää. Polskittiin siellä noin kolme tuntia js leikittiin Goprolla. Illemmalla otettiin suunta kohti tukholmaa.

image
Pakollinen titanic kuva, mutta missä on jäävuori ja missä jack? // oi miten nättiä. Istuskeltiin kannella ja katseltiin auringonlaskua.

image
Loppuilta meni kuunnellessa Tommi Soidinmäkeä ja energia bändiä, välillä tanssahdellessa ja katsoessa keskiyön showta. Yön puolella siirryttiin vielä discoon tanssimaan ja istuskelemaan kannelle. Pikku kiukkukohtauksista huolimatta oli oikein kiva ilta ja lisää kivoja muistoja takataskussa.

image
Viime yönä siinä yhden aikoihin oli ihan hullu jytinä. Ukkonen oli ihan kohdalla ja herranjumala, kun näin sen ison salaman niin olin ihan woooow. Se oli niin hienon näköinen. Vietin ainakin tunnin sen jälkeen tuijotellessa ulos ikkunasta.


Huomenna suunnataan Anniinan ja Mantan kans Tampereelle Blockfesteille. Jos en saa konetta takasin vielä pitkään aikaan niin ainakin puhelinkuvia pystyn tulla päivittelemään tai voi seurata instagramissa nimimerkillä janskuliini

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana blogi sinulla, liityin lukijaksi! Selkeää tekstiä, kauniita kuvia ja mitä kaunein kirjoittaja <3

    Käy ihmeessä kurkkaamassa myös minun blogini, jos kiinnostaa :)

    <3: http://sofialaurent.blogspot.fi/

    VastaaPoista