perjantai 4. heinäkuuta 2014

PHONE PICS

praha66
Pakollinen massalentokonesiipi-kuva. On se kumma, että tämmösiä pitää ottaa joka ikinen kerta miljoona uutta. // Hotellin allasalue. Toisaalta haluaisin mennä takaisin tonne lämpöön, mutta toisaalta jos suomeen on nyt tulossa helteet niin viihtyyhän sitä kotonakin välillä. // "Kaksoset" vauhdissa taas pitkästä aikaa.


praha77
Superhyvä kanavarras.. ja ainoa ruokakuva koko matkalta. Se oli hassua miten kaikissa annoksissa oli mukana aina sekä ranskalaiset, riisiä ja peruna ja kaiken näkösiä rehuja ynnä muuta. // Rantapäivä! // Tää on oikeesti GoPro kuva, mutta se sopii hyvin tänne väliin, heh. Siellä meidän matkanohjaaja polskii. Meitä oli muuten 12 hengen porukka mukana Turkissa.


praha7
Lähtöpäivinä iPhone täyttyi tämmösistä masentuneista double selfieistä.


prahaa lol
#sexyseventeen. Huhun mukaan 17-vuotiaana nainen on kauneimmillaan niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Aion nauttia tästä kauneudesta koko vuoden. Nautin myös siitä, että olen vielä vuoden alaikäinen. HYVÄÄ SYNTTÄRIÄ MINÄ (vähän myöhässä)!


praha33
Prahan maisemia // Siellä takana on sitä kuuluisaa smurffijätskiä, josta Anniina on hehkuttanut vaikka kuinka kauan // Kaarlensilta #artsy


praha11
James Dean Diner! Ihan lemppari paikka Prahassa. Hyvää pirtelöä ja amerikan pannareita, mutta parasta silti siellä oli se tunnelma.


praha
IcePub Prague! Ajatus on siis että siellä saa olla maksimissaan puolituntia ja sieltä saa yhden juoman. Kaikki oli tehty jäästä, myös lasit. Ihan siisti paikka sinänsä. Lämpötila siellä oli muistaaksen -8 astetta. Meidän lisäksi siellä oli vain kolme miestä, jotka lähtivät jo aikaisemmin, koska tuli kylmä. Mun mielestä se kylmyys tuntui enemmänkin vaan normaalilta ja kotoisalta :D Ihan siisti kokemus loppujen lopuksi.


praha1
Karlovy Lazne, the biggest music club in central europe! Toi paikka oil oikeesti siisti. Siellä oli viisi kerrosta, joissa kaikissa oil eri teema: radio hits, Oldies, HipHop & Rnb, Dance ja Chillaus kerros, jossa ei ollut tanssilattiaa ollenkaan. Jokainen siis varmasti löytää tuolta itselleen sopivan kerroksen. Ikäraja tuolla on 16, joten mäkin pääsin sisään. Me mentiin sinne jo yhdeksän aikaan heti kun se aukesi ja silloin siellä oli suurimmaksi osaksi juuri jotain mun ikäluokkaan kuuluvia ihmisiä. Kuitenkin ne suurimmaksi osaksi tuli sinne vaan tanssimaan ja hengailemaan ja joi cokista. Suomalaiset teinit jos pääsis tonne niin ne olisi varmaan vetänyt överit ja kontannut hotellille. Me kierrettiin joka kerros, mutta oldies valtasi meidän sydämet. Sinne me jäätiin tanssimaan vanhojen hittien tahtiin yöhön asti.


praha3
Tsekin ja Itävallan maalaismaisemia bussin ikkunasta. Tuolla pitkän matkan bussit oli vähän luksuksempia kuin meillä täällä Suomessa. Bussissa oli ilmainen wifi ja edessä olevassa penkissä semmoinen tv, josta voi katsoa leffoja ja tvsarjoja, kuunnella musiikkia ja pelata pelejä. Tommosessa bussissa se viiden tunnin matka meni aika rattoisasti.


praha5
Anniinalla oli vielä muutama tunti koulua kremsissä, joten me käytettiin se aika hyödyksi shoppailemalla.


praha6
Moyomen dippiruoka // Jätti isot jätski annokset // Skumppaa kera mansikoiden


praha55
Rakkausviini joen rannassa <3 Siinä oli hyvä olla kesäiltana neulepäällä. Istua vaan ja nauttia. // Kremsin maisemaa.


praha44
Joen rantaa pitkin iltakävelyllä!praha4
Se olis sitten kotimatka. Ensin Junalla Wieniin. Sieltä junalla lentokentälle ja koneella Suomeen. Nyt on  tää matkustus rumba ohi ja päästään nauttimaan Suomen kesästä. Tällä hetkellä mä nautin siitä maaseudulla ja fiilis on ihan mahtava ja rentoutunut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti