maanantai 21. heinäkuuta 2014

PORIJAZZ

Ihan spontaanisti lähdin mummulasta pariks yöks poriin jazzeilemaan Hellen luokse. Helle on aina mummilla ja ukilla porissa jazzien aikaan ja mä sopivasti satuin olemaan sopivasti lähistöllä, niin siitä se sitten lähti. Ensin piti mennä vain päiväksi yyteriin, mutta soitinkin isälle, ettei tarvitse hakea jään yöksi ja seuraavana päivänä soitin taas, että jäänpäs vielä toiseksikin yöksi. Harmittaa ihan hirveästi, että olin jättänyt kameran kotiin. Yyteristäkin olisi saanut niin nättejä kuvia ja jazzien menoa ja meininkiä olisi ollut kiva saada ikuistettua. noh, ei sille mitään voi, onneksi nykyään on älypuhelimet, joilla saa ihan hyviä kuvia.

pori2
pori3
1. Katsokaa nyt noita maisemia! En mä voi uskoa, että tuommoista on jossain Suomessa. Tonne mä haluan vielä uudestaankin viettämään kesäpäivää. Me unohdettiin rasvata vähän useammin, jonka seurauksena oli palanut naama, selkä ja takapuoli päivän päätteeksi.  2.-3. Suunnitelmissa oli viettää siellä koko päivä niin ruokaa pitää tottakai olla mukana. Meillä oli iso kylmälaukku täynnä pizzaa, vettä smoothieita ja hedelmiä. Ihanaa, kun Helle jaksoi nähdä vaivaa ja valmistaa meille tommoset eväät, nam.

pori4
1.-2. Oli lievästi sanottuna huono idea ostaa mehujäätä noin kuumana päivänä. Tuostä näkee hyvin miten Hellellä on koko käsi sotkussa ja tikku ihan mehujäässä. Tuon jälkeen oli jalatkin ihan mehujäässä. Onneksi mereen on helppo mennä peseytymään ja muutenkin virkistäytymään.   3. Melonia, Viinirypäleitä, ananasta ja banaania! Hedelmät on ihan lemppari kesäherkkuja!

pori5
1. Seuraavana päivänä kokeiltiin paistaa paprikaa ja kanumuna siinä keskellä. Se ei ihan sujunut niinkuin piti, mutta todettiin, että sitä voisi kokeilla joskus uudestaan. 2. Käytiin brunssilla jossain toimistolla. Ei tullut otettua kuvaa muusta kuin jälkkäristä. Sehän on se tärkein kuitenkin. 3.-4. Torilla puhaltelemassa saippukuplia. Nyt jazzien aikaan sieltä sai paljon mehua ja poppareita ja karkkeja ilmaiseksi. Testattiin me myös puristusvoimamme ja tehtiin partiorannekkeet.

pori6
1. Ostettiin torilta mansikoita ja jazzkadulta strösselipehmikset ja mentiin niiden kanssa rantaan istuskelemaan. Mikäs sen parempaa kesällä kuin mansikat, jäätelö ja hyvä seura. 2.-3. Jazzkatu siellä veden toisella puolella. Tais Pori näyttää vähän eläväisemmältä kuin muina 51 viikkona vuodessa. monet paikalliset siellä just pohti, että mistä nää kaikki ihmiset tulee aina tän yhden viikon ajaksi. 4. Pakollinen teinipeili -kuva

pori
pori1
pori7
1. Oli ainakin lämmintä! 2.-3. Perjantai veny sen verran myöhäseen, että lauantaina nukuttiin pitkään ja ehdittiin käydä vain kahvilla ja jädellä ennen mun kyydin saapumista. Itsehän en kahvia juo, mutta oli kuulemma maailman parasta lattea. 4.  Vielä yksi kuva yyteristä kollaasin täytekuvana heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti